Acer lanseaza noi notebook-uri de gaming si extinde gama de monitoare

de Redactia Hit | 14 august 2014

Acer a extins gama sa de notebook-uri Aspire cu noi modele de gaming cu specificatii de top si a anuntat, de asemenea, lansarea unei noi game de monitoare cu diagonale mari si optiuni de rezolutie 4K.

Gama de notebook-uri Acer Asipre V Nitro include doua modele premium, cu display-uri de 15 inch si 17 inch, ambele beneficiind de tehnologie IPS.

Noile notebook-uri beneficiaza de procesoare din a 5-a generatie Intel Core si de placi grafice Nvidia GeForce, avand ca model de top TX860M. Stocarea este asigurata de solutii SSD de 256GB sau de HDD-uri cu pana la 3TB. De asemenea, in functie de preferintele cumparatorilor, laptopurile pot fi dotate cu Blu-Ray sau M-Disk.

Partea audio este oferita de o solutie Dolby Digital Plus Home Theater.

Aspire V Nitro ofera o solutie avansata Wi-Fi, cu 2x2 antene MIMO pentru conexiuni rapide.

In versiunea de baza, display-urile noilor notebok-uri din seria V-Nitro au rezolutie FullHD.

Noile monitoare propuse de Acer, respectiv seriile Acer XB, Acer CB si Acer B6 ofera diagonale intre 27 de inch si 32 de inci, dispun de suport pentru tehnologia avansata G-Sync (care optimizeaza functionarea placilor grafice Nvidia GeForce GTX).

In ceea ce priveste disponibilitatea comerciala a noilor produse Acer, notebook-urile de gaming V-Nitro vor ajunge pe piata (EMEA si Asia) in luna septmebrie, iar monitoarele se pare ca deja au ajuns in magazinele din unele tari. Din pacate, nu avem si preturi pentru noua gama de produse a Acer, dar vor reveni cu o actualizare a subiectului.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer aspire v nitro monitor acer xb acer cb acer b6 monitor laptop gaming acer aspire v nitro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google