Acer a lansat un AIO cu ecran de 24 de inci, Android si procesor Tegra 4 (pret)

de Radu Eftimie | 2 septembrie 2013

Acer a prezentat DA241HL, un PC All-In-One cu touchscreen generos de 24 de inci si care ruleaza Android 4.2. Acer a decis sa utileze noul AIO, care va fi expus si prezentat in detaliu peste doar cateva zile, in cadrul IFA Berlin 2013, cu Nvidia Tegra 4, chipset cu procesor quad-core dedicat in mod normal device-urilor mobile.

Lansarea produsului mai putin obisnuit (este probabil printre primele PC-uri de asemenea dimensiuni dotate cu Android si Tegra) este explicata de producator prin targetul comercial: AIO-ul cu Android 4,2 este dedicat utilizatorilor care vor sa beneficieze de o experienta oferita de smartphone-uri si tablete pe un PC.

Cumparati de la eMAG PC-uri All-In-One la preturi promotionale

Acer DA241HL ofera conectivitate MHL, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea vizualiza pe AIO continutul de pe smartphone-uri si tabletele cu Android.

AIO-ul cu Android Acer DA241HL va fi disponibil pe piata incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 429 de euro

Acer a anuntat cu aceeasi ocazie si lansarea altor trei PC-uri AIO cu Windows 8:

  • Acer Aspire U5-610  - AIO cu Touchscreen de 23 inci (full HD), procesoare Intel Core, grafica asigurata de Nvidia GeForce GTX 760M, pana 16GB RAM, Windows 8. Pret de baza recomandat: 1,129 euro.
  • Acer Aspire Z3-105 - AIO cu Touchscreen IPS de 23 inci (full HD), procesoare quad-core AMD din cea mai recenta serie A, grafica asigurata de module Radeon, sunet Harman Kardon. Pret de baza recomandat: 799 euro.
  • Acer Aspire Z3-610 - AIO cu display tactil full HD, IPS, de 23 inci, procesoare Intel Core a patra generatie, grafica asigurata de Nvidia GeForce GT 740M, difuzoare frontale Harman Kardon. Pret de baza recomandat: 799 euro.

Sursa: Acer via Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: acer Aspire Z3 105 Acer Aspire U5 610 Acer Aspire Z3 610 pc aio android acer
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google