Acer a anuntat monitorul 4K cu tehnologia G-Sync de la NVIDIA

de Bogdan Constantinescu | 4 iunie 2014

Au trecut cam 8 luni de zile de cand NVIDIA a lansat G-Sync, o tehnologie care se asteapta sa revolutioneze zona de gaming datorita lag-ului aproape inexistent si raspunsurilor rapide. Nici unul dintre display-urile prezentate la acea vreme nu se aflau inca la dispozitia publicului, dar se pare ca a venit si acea vreme.

Si a venit de la Acer, care a prezentat monitorul ce inglobeaza tehnologia celor de la NVIDIA, de asemenea si primul cu rezolutie 4K. XB280HK, asa cum se cheama el, este un monitor cu un display de 28 inch si rezolutie 3.840x2.160. Nu este singurul, Acer a anuntat si un monitor de 27 inch cu rezolutie de 2.560x1.440.

Ambele sincronizeaza rata de refresh a placii video cu aceea a monitorului in asa fel incat sa elimine cele mai multe dintre problemele ce apar la acest nivel. Demo-ul pus la dispozitie arata din nou ce efect are tehnologia, si este clar ca aceasta va reprezenta o atractie pentru segmentul de piata vizat.

Nu a fost anuntata o data de la care monitoarele vor ajunge la public, dar surse Acer spun ca ele vor pleca spre el in trimestrul al doilea al acestui an.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor Acer G Sync specificatii G Sync lansare monitor Acer G Sync
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google