Acer Aspire Z3-600, cel mai nou AIO care se transforma in tableta

de Liviu Petrescu | 6 decembrie 2013

Acer a creat Aspire Z3-600 un nou sistem AIO cu un acumulator care creste mobilitatea gadgetului, transformandu-l practic intr-o tableta cu diagonala de 21,5 inci. Gadgetul va fi lansat pana la finalul anului la un pret destul de rezonabil.

Noul Acer Aspire Z3-600 nu este un concept complet nou, dar aduce si mai multa mobilitatea unui AIO prin introducerea unui acumulator care ii ofera o autonomie de 2,5 ore. PC-ul poate fi transportat cu usurinta si transformat in display pentru diferite gadgeturi, de la console de joc pana la playere Blu-ray.

Acer Aspire Z3-600

Mai mic decat gadgeturi similare produse de Lenovo, HP sau Sony, Acer Aspire Z3-600 ofera un ecran tactil full HD de 21,5inci si utilizeaza un procesor Intel Pentium. Noul AIO Acer are 4GB de RAM si spatiu de stocare HDD de 750GB.

Chiar daca autonomia sa este redusa, hibridul AIO tableta ofera conectivitate HDMI si are un sistem de sustinere care permite folosirea lui in pozitie verticala sau orizontala. Pretul Acer Aspire Z3-600 este de 799 dolari, iar PC-ul soseste in magazinele din SUA pana la finalul lunii decembrie.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Acer Aspire Z3 600 hibrid aio tableta acumulator acer z3 600
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google