ASUS lanseaza seria de placi video GeForce GTX 760 DirectCU (pret si disponibilitate)

de Redactia Hit | 27 iunie 2013

ASUS a anuntat placile video GeForce GTX 760 DirectCU II, GTX 760 DirectCU II OC si GTX 760 DirectCU Mini, bazate pe tehnologie grafica NVIDIA pe 28nm.

Noile module utilizeaza 1152 de nuclee CUDA si au 2GB de memorie GDDR5 pe interfata de 256-biti. Racirea DirectCU asigura temperaturi reduse cu 20% si o functionare mai silentioasa decat placa de referinta, se arata intr-un comunicat de presa al Asus.

Design-ul DirectCU Mini a fost creat pentru desktop-urile compacte, respectiv pentru pasionatii de jocuri ce vor sa reduca dimensiunea carcasei, fara a renunta la performanta.

DirectCU Mini utilizeaza un ventilator CoolTech pentru eliminarea eficienta a caldurii si pentru mentinerea unei temperaturi reduse in carcasa. Toate placile dispun de componentele Super Alloy Power pentru a spori rezistenta in sarcina si pentru a extinde durata de viata. ASUS utilizeaza si arhitectura Direct Power pentru a creste stabilitatea si pentru a reduce impedanta, latentele si temperatura la nivelul PCB-ului. Pentru un overclocking facil, aplicatia GPU Tweak permite ajustari intuitive ale parametrilor placii grafice.

Modelul GeForce GTX 760 DirectCU II OC atinge varfuri de frecventa de 1072MHz pe nucleu si dispune de 2GB memorie video GDDR5 la 6008MHz. Sistemul de racire DirectCU II se afla in contact direct cu heatpipe-urile de cupru, grabind eliminarea caldurii. Astfel, temperaturile sunt cu pana la 20% mai scazute, comparativ cu placa de referinta.

ASUS GeForce GTX 760 DirectCU Mini: primul GTX 760 de dimensiuni reduse

ASUS aduce cea mai recenta tehnologie NVIDIA GPU in zona calculatoarelor compacte de gaming. Noua placa video urmeaza modelul de succes ASUS GeForce GTX 670 DirectCU Mini, oferind performanta pe configuratii compacte. Cu dimensiuni de numai 17cmx12cmx4cm, GeForce GTX 760 DirectCU Mini se poate potrivi cu usurinta chiar si in carcasele aglomerate, reprezentand o buna alternativa pentru grafica discreta de pe sistemele mini-ITX.

Nucleele acestui model ruleaza la 1072MHz, iar cei 2GB de memorie GDDR5 functioneaza la 6008MHz. Racirea DirectCU utilizeaza o arhitectura termica ce dispune de camere cu vapori pentru disiparea rapida a caldurii.

Placa video ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II va fi disponibila in Romnaia incepand cu 1 iulie 2013, pretul aproximativ fiind 1249 de lei (TVA inclusiv).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google