ASUS integreaza NVIDIA ION in sistemele din seria Eee

de Mina Hutterer | 23 noiembrie 2009

ASUS, unul din liderii mondiali in sisteme PC OEM si pionier pe piata de netbook-uri, a integrat grafica NVIDIA ION in sistemele de tip netbook si nettop PC din gama de succes “Eee”.Procesorul grafic NVIDIA ION transforma PC-urile cu un consum redus de curent in adevarate centre multimedia, care pot garanta vizualizarea continutului video HD fara sacadari, rularea de jocuri si, nu in ultimul rand, editarea video. NVIDIA ION ofera o performanta grafica de pana la 10 ori mai buna decat sistemele din aceeasi gama cu grafica integrata Intel.PC-urile ASUS bazate pe NVIDIA ION ofera compatibilitate maxima cu Windows 7, sistemul de operare ce foloseste pentru prima data in mod optim potentialul procesorului grafic pentru accelerarea unei serii de aplicatii, eliberand procesorul sistemului pentru ca acesta sa poata prelua alte aplicatii.


Noua gama ASUS include:

ASUS Eee PC 1201N - Un netbook rapid ce combina grafica NVIDIA ION cu puterea de procesare a unui CPU dual-core, pentru a oferi o experienta multimedia superioara.

ASUS EeeTop PC ET2002T - Un PC all-in-one foarte elegant, cu ecran tactil de 20 de inci si unitate DVD incorporata.

ASUS EeeBox PC EB1012 - Cea mai noua versiune a nettop-urilor ASUS cu interfata HDMI ofera atat o experienta multimedia HD ireprosabila, cat si gaming clasic.

ASUS EeeBox PC EB1501 - O experienta PC completa: inscriptor DVD integrat, mini-sistem configurabil cu pana la 4GB memorie DDRAM, conexiune wireless si sistem de operare preinstalat Windows 7 Home Premium.

ASUS AT3N7A-I – O placa de baza mini-ITX, ideala pentru sistemele de tip Media Center sau PC-urile Home Theater.

“Noile Eee PC-uri vor redefini performanta netbook-urilor si nettop-urilor,” a declarat Jerry Shen, CEO ASUSTeK Computer Inc. “Ele vor oferi o experienta HD ireprosabila care nu este posibila cu chipset-urile grafice integrate actuale.”

Jon Peddie, un analist din industie, specializat in domeniul graficii pe PC, a declarat: “ASUS este lider pe piata PC-urilor de tip Small Form Factor, iar acest pas demonstreaza ca a inteles importanta graficii de calitate, chiar si in segmentul netbook-urilor si nettop-urilor. Aceste PC-uri vor “zbura” in comparatie cu majoritatea sistemelor bazate pe procesoare Atom, deci sunt solutii excelente.”

Grafica NVIDIA ION ofera o experienta premium pe sistemele de dimensiuni reduse, cu un consum redus de curent:

·         Ruleaza pe orice versiune de Windows XP, Vista sau Windows 7

·         Ruleaza fara dificultate materiale video 1080p si Blu-ray*

·         Ruleaza fara sacadari continut Adobe Flash cu noua versiune Flash Player 10.1

·         Beneficiaza de conexiune HDMI pentru a rula filme pe un monitor extern

·         Garanteaza un gaming clasic: Spore, The Sims, UP, LEGO

·         Accelereaza hardware aplicatii bazate pe arhitectura NVIDIA® CUDA™, precum  vReveal, Badaboom, Arcsoft Total Media Theater si Super LoiLoscope

·         Transmite materiale audio LPCM pe 8 canale, necompresate, pe 24 de biti, prin interfata HDMI.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google