ADATA prezinta memoriile XPG Z1 DDR4. Pregatite pentru overclocking

de Redactia Hit | 15 august 2014

ADATA Technology a lansat primele memorii DDR4 din seria XPG pentru overclocking – XPG Z1 - ce ofera suport pentru cele mai noi platforme Intel Haswell-E cu performante extrem de ridicate.

DDR4 depaseste standardul DDR3 prin performante ridicate si consum redus de energie. Tensiunea de lucru a fost redusa de la 1.5V la 1.2V, ceea ce inseamna o reducere cu 20% a consumului de energie, Tinand totodata temperatura din sistem la valori rezonabile.

Cu viteze de pana la 2800MHz, latente CL 17-17-17 si latime de banda ce poate ajunge la 22GB/s, XPG Z1 asigura eficienta imbunatatita pentru transferul de date. Acestea au nevoie de doar 1.2V pentru a atinge frecventa de 2800MHz.

XPG Z1 dispune de un design inspirat din aviatie si textura carbon asa cum se utilizeaza la masinile de curse, simbolizand cursa pentru performante extreme.

Gratie designului unic Thermal Conductive Technology si un PCB pe 10 straturi din cupru 2oz, cipurile din XPG Z1 pot face contact direct cu radiatoarele, asigurand in acest fel operarea intr-un mediu cu temperaturi similare, reducand in acelasi timp rezistenta electrica si consumand mai putina energie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: adata XPG Z1 DDR4 module ddr4 overclocking adata memorii ddr4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google