2014 aduce 4GB RAM pe smartphone-urile Android - Samsung promite primele astfel de cip-uri

de Redactia Hit | 30 decembrie 2013

Samsung Galaxy Note 3 este primul smartphone cu Android din lume care a facut saltul de la 2GB RAM la 3GB, iar acest lucru se reflecta prin fluenta cu care ruleaza sistemul de operare al Google. Pasul urmator este includerea a 4GB RAM pe urmatoarele generatii de smartphone-uri de top, iar Samsung, unul dintre cei mai mari producatori de astfel de cipuri, promite ca anul viitor va livra componentele.

Potrivit Engadget, urmatoarele cipuri DDR4 pentru mobile vor putea ingloba 4GB RAM si vor oferi o performanta sporita si o viteza cu 50% mai mare decat DDR3.

In acelasi timp, urmatoarea generatie de cipuri Samsung va consuma cu 40% mai putina energie decat actuala generatie RAM, ceea ce se va traduce si prin marirea autonomiei device-urilor dotate cu astfel de cipuri.

Samsung nu a dat alte detalii insa este de la sine inteles faptul ca noile memorii vor dota si o parte dintre ultrabook-uri si tabletele hibrid.

Producatorul sud-coreean nu a precizat o data clara privind disponibilitatea noilor cipuri, dar este de asteptat ca modulele sa ajunga in device-uri in a doua parte a anului 2014.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: android 4GB RAM memorii RAM android ddr 4 samsung android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google