Huawei P40 Pro+
7/7284
calendar_month 08 Iul 2020, 10:10

Huawei a anuntat o noua serie de telefoane emblematice in ultima sa incercare de a utiliza specificatii si camere de top de ultima generatie pentru a atrage clientii occidentali ecosistemul sau fara Google Android. Huawei P40, P40 Pro si P40 Pro Plus sunt dotate cu caracteristici emblematice, inclusiv procesoarele 5G Kirin 990 ale Huawei, pana la patru camere din spate si afisaje de psns la 90Hz.
Inainte de anuntul de astazi, am avut ocazia sa folosesc P40 Pro timp de cateva ore pentru a avea o impresie timpurie a performantei; Acesta este modelul ilustrat pe tot parcursul.
Vorbiti cu camera foto Ultra Vision Leica Quad capturând fotografii si videoclipuri oricand si oriunde doriti. Revolutionati-va experienta de viteza si putere cu chipsetul Kirin 990 5G de ultima ora. Designul inovator iti imbunatateste divertismentul vizual si confortul ergonomic. Explorati acum si viitorul cu HUAWEI P40 Pro.
Inspirat de frumusetea si forma apei curgatoare, Quad-Curve Overflow Display1 este inovat pentru a dizolva barierele viziunii si imaginatiei de pe fiecare margine. In plus, cu rata de actualizare de 90 Hz, va puteti bucura de o vedere imersiva pe intregul ecran fluid. Cadrul mijlociu de montare si colturile rotunde de protectie imbunatatesc senzatia armonioasa din ochi pâna la mana.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?