Bursamuncii.ro
calendar_month 24 Apr 2007, 09:09
Un site micut, care ne-a incantat intr-o oarecare masura prin gama si dimensiunea serviciilor oferite. Culorile sunt placute, combinatia fiind inspirata. Design-ul este simplu si functional, desi apar si mici erori. Cautarea este pe domeniu, locatie, tip contract si cuvinte cheie, iar prezentarea ofertei este completa.

Nu ai prea multe optiuni la abilitati si aptitudini, dar sa speram ca pe viitor acest lucru se va remedia.

Ceea ce iti ofera site-ul se afla sub egida cifrei 5: 5 CV-uri, 5 scrisori de intentie, 5 filtre si, surpriza, 5 faxuri pe care le poti trimite pe zi. Independent de existenta anunutului pe Internet, iti poti trimite CV-ul la un numar de fax, momentan doar din Bucuresti. Faxul este trimis in 24 de ore si utilizatorul primeste un e-mail de confirmare. Evident ca am testat serviciul si ne-a facut placere sa descoperim ca functioneaza. Mai mult, CV-ul ajunge ca fax intr-o forma prezentabila, numele site-ului neaparand imprimat. Testul a fost facut pe un fax automat, asa ca nu va putem garanta ca exista mai multe incercari in cazul in care raspunde o secretara mai putin indemanatica.

Ne declaram multumiti si de sistemul de aplicare la ofertele existente, care include si data pana la care sunteti dispusi sa fiti contactati de catre respectivul angajator.

Un site micut, asa cum spuneam si la inceput, cu scapari (poate inerente), dar cu optiuni interesante si diferite. HITHUNT-ul pentru Bursamuncii.ro este:

Design
9

Culori
10

Independenta din punctul de vedere al browserului
10

Confidentialitate
10

Suport
9

Utilizare
10

Usurinta in navigare
9

Nota finala: 9,57