Bestjobs.ro
calendar_month 24 Apr 2007, 09:14
Si pas cu pas ne apropiem de site-urile care se bucura de o notorietate mai mare.

HITHUNT/site-uri/portaluri locuri de munca

Sectiunea: “mi-a recomandat un amic”

Site-ul nu ne-a impresionat printr-un design care sa ii sustina pozitia in aceasta categorie. Culorile sunt insa bine alese, fara nimic spectaculos, dar nici agasant, combinatia fiind decenta si deservind domeniului.

Inscrierea pe bestjobs.ro te face, in primul rand, membru al comunitatii Neogen. Ceea ce este bine, pentru ca, printr-un singur cont si o singura logare ai acces la multe informatii. Dar poate fi si rau, daca, in loc sa iti completezi CV-ul, te apuci sa navighezi, cum mi s-a intamplat mie.

Site-ul de anunturi de munca are optiuni noi fata de ce am intalnit anterior, precum butonul “nu am experienta” sau cele de aptitudini manageriale. Din pacate, acestea din urma, odata completate, nu te mai poti razgandi sa nu le mai completezi.

Poti crea maximum 3 CV-uri care trebuie completate minimum 60% pentru a fi valide spre aplicare. Am testat si numarul maxim de scrisori de intentie si, dupa 10 salvari, ne-am declarat multumiti.

Alertele de oferte de munca sunt atotcuprinzatoare, lucru pe care l-am considerat a fi de notat si de apreciat.

Exista cluburi precum e-Volueaza, utile prin discutiile pe care le sustin, dar revin si spun ca daca nu esti atent la scopul pe care ti l-ai propus, risti sa te pierzi in comunitatea neogen.

O informatie interesanta pe care o ofera bestjobs.ro este cea legata de calcularea salariului in functie de domeniu si de oras, dar, dupa cateva testari, suntem retinuti in a-l recomanda ca si criteriu, preferand sa-l mentionam ca sursa de informare, mai degraba.

Un site cunoscut si bine incadrat la aceasta categorie pe care HITHUNT-ul l-a notat cu:

Design
8

Culori
10

Independenta din punctul de vedere al browserului
10

Confidentialitate
10

Suport
10

Utilizare
10

Usurinta in navigare
9

Nota finala: 9,57