hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Zvonuri: Samsung ar putea lansa Galaxy Note 5 la jumatatea lunii august

Zvonuri: Samsung ar putea lansa Galaxy Note 5 la jumatatea lunii august

calendar_month 13 Iul 2015, 10:00
Samsung ar putea lansa Samsung Galaxy Note 5 la jumatatea lunii august, cu aproximativ doua saptamani mai devreme decat anticipam. Miscarea este menita sa distraga atentia consumatorilor de la lansarile noilor telefoane mobile inteligente ale Apple, programate, se pare, pentru jumatatea lunii septembrie, scrie The Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate Samsung.

Anul trecut, lansarea Samsung Galaxy Note 4 a avut loc in data de 3 septembrie, dar phablet-ul sud-coreenilor a ajuns la consumatori abia in luna octombrie, intarziere care a dus la o scadere a interesului fanilor pentru noile produse Samsung, mai ales din cauza ca si Apple a prezentat, in acelasi interval, iPhone 6 si iPhone 6 Plus.
Oricum, informatia aparuta in WSJ nu poate fi tratata decat ca o speculatie in acest moment. In plus, compania sud-coreeana a precizat, intr-un replica publicata de catre CNET, ca nu comenteaza pe marginea produselor inca nelansate.
Va reamintim ca, potrivit celor mai recente informatii, Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea display de 5,7 inch cu rezolutie QHD, procesor Exynos 7422 (prima solutie ePoP Samsung - chipset-ul incorporeaza CPU, GPU, RAM, stocare si modem), in timp ce carcasa noului phablet ar putea prelua design-ul si materialele folosite pentru gama Galaxy S6 (mai multe detalii puteti citi AICI). 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?