Xiaomi prezinta noul Redmi Note 13 Pro+ 5G in varianta Mystic Silver si o serie de activari speciale, in cadrul The Color Run
3/36470
calendar_month 17 Apr 2024, 11:55


- Noul model poate fi testat si ulterior, între 24 si 28 aprilie, în zona de experiente Xiaomi ce va fi gazduita de Mega Mall

- Ca partener al evenimentului, Xiaomi ofera invitatii la The Color Run printr-un concurs pe canalele proprii de Social Media 
 
Xiaomi prezinta noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver în cadrul editiei The Color Run ce va avea loc în 20 aprilie, în Bucuresti. Pentru pasionatii de miscare, Xiaomi deruleaza în prezent, prin canalele proprii de Social Media, si un concurs ce ofera acces la The Color Run.

Noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver functioneaza cu un procesor MediaTek Dimensity 7200-Ultra, ce asigura o performanta rapida si fluida a telefonului. În plus, smartphone-ul are si o camera foto tripla, de 200 MP, pentru fotografii de înalta calitate si videoclipuri 4K.

Bateria de mare capacitate de 5000mAh a smartphone-ului poate fi încarcata în cel mai scurt timp, prin tehnologia ultra-rapida de 120W.

Redmi Note 13 Pro+ 5G editia speciala Xiaomi Fan Festival se alatura gamei Redmi Note 13 si se remarca prin finisajul Mystic Silver pe spate, decorat cu logo-ul Xiaomi Fan Festival. Creata printr-un proces complex de design, partea din spate are o baza argintie, acoperita cu sticla. Pe aceasta, dispozitivul are un super logo realizat meticulos folosind nanolitografia. Rezultatul este un efect de refractie, care face ca logo-ul sa prinda viata.

Terminalul are un wallpaper exclusiv care completeaza spatele metalic al dispozitivului si o varietate de stickere cu tema Xiaomi Fan Festival, permitand utilizatorilor sa îsi creeze propriul model unic de logo. Aceasta colectie celebreaza atuurile tehnologice ale Xiaomi si le ofera fanilor o modalitate tangibila de a se conecta cu marca.

Noul smartphone este disponibil pe mi-home.ro, la un pret special de 2.199 lei.

Din rolul de partener al The Color Run, Xiaomi faciliteaza accesul la eveniment pentru iubitorii de sport, printr-un concurs ce se desfasoara pe canalele de Social Media ale companiei cu invitatii la competitie ca premii.

În cadrul evenimentului, zona dedicata Xiaomi va include nu doar noile smartphone-uri, ci si o serie de dispozitive si accesorii inteligente, adecvate unui stil dinamic de viata si atractive pentru fiecare pasionat de tehnologie. Mai mult, zona Xiaomi va gazdui o serie de activari speciale si va fi punct de reper pentru pasionatii de sport, influenceri si public.

În 2023, editiile The Color Run au cumulat 27.400 de participanti – 61% de sex feminin si 39% masculin. Segmentul de varsta 26-35 de ani a fost cel mai bine reprezentat la eveniment, cu 29,9% din participanti, urmat de 18-25 de ani, cu  19% si, respectiv, 36-45 de ani, cu 18%.

Mai mult, noul membru al gamei Redmi Note 13 va putea fi vazut si testat între 24 si 28 aprilie, în zona speciala de experiente Xiaomi ce va fi gazduita de Mega Mall, intrarea din Bulevardul Pantelimon, etaj 1, aripa dreapta. Noul spatiu Xiaomi va da posibilitatea de testare si experiente hands-on pentru smartphone-uri, dar si accesorii inteligente precum ceasuri sau casti, si va include activari speciale pentru public.