Xiaomi prezinta noua gama Redmi Note 13
3/35907
calendar_month 15 Ian 2024, 17:50   visibility 1296


Xiaomi a prezentat astazi seria Redmi Note 13 la un eveniment de lansare din Thailanda, Bangkok. Aceasta noua serie interesanta include cinci dispozitive care ridica si mai mult populara gama Redmi Note: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G si Redmi Note 13.

Cu imbunatatiri semnificative ale sistemului de camera, design, afisaj si procesor, seria Redmi Note 13 continua sa reduca diferenta dintre smartphone-urile de gama medie si cele de varf, oferind durabilitate de top, experienta fantastica si capacitate de imagine impresionanta - toate la preturi rezonabile.

Fiecare fotografie devine iconica cu sistemul de camera imbunatatit din seria Redmi Note 13

Proiectat pentru a satisface diverse nevoi de fotografie, seria Redmi Note 13 se mandreste cu un sistem de camera versatil si imbunatatit. Modelele profesionale, Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G si Redmi Note 13 Pro, toate dispun de o camera de 200 MP cu rezolutie ultra-inalta, cu stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a captura fotografii cu niveluri de detaliu fara precedent si pentru a aduce un flagship. -experienta fotografica la nivel de utilizatori.

In plus, zoom-ul fara pierderi 2x/4x ofera prim-planuri detaliate de la distanta si ofera posibilitatea de a va concentra asupra persoanelor din multime sau de a mari actiunea.

Aceste sisteme avansate de camere sunt sustinute de un senzor mare de 1/1,4" si procesare imbunatatita a imaginii, asigurand o calitate uimitoare a imaginii chiar si in conditii complexe si de lumina scazuta.

Combinatia acestui senzor, o deschidere foarte mare f/1.65 si pixeli Tetra ² (tehnologie avansata de separare a pixelilor) ofera imagini clare si luminoase chiar si in conditii de iluminare slaba, in timp ce obiectivul 7P cu depunerea stratului atomic (ALD) reduce flare si fantoma.

Intre timp, modelele de baza, Redmi Note 13 5G si Redmi Note 13, sunt echipate cu o camera principala de 108MP cu zoom fara pierderi de 3x pentru a oferi imagini incredibile cu detalii mai fine. Ambele smartphone-uri vin si cu o selectie larga de filtre film camera pentru ca utilizatorii sa isi personalizeze fotografiile.

Cu o configuratie de camera tripla care cuprinde o camera principala de 200 MP sau 108 MP, o camera ultra-larga de 8 MP si o camera macro de 2 MP si o camera selfie de 16 MP, toate aceste dispozitive sunt acceptate de Xiaomi Imaging Engine. In general, fiecare dispozitiv ofera fotografie computationala de ultima generatie si procesare puternica a imaginii, facand din seria Redmi Note 13 o optiune excelenta pentru captarea imaginilor iconice cu orice ocazie.

Claritate superba, afisaj AMOLED si rata de reimprospatare de pana la 120 Hz  

Seria Redmi Note 13 are un design modern si elegant, cu rame ultra-subtiri pentru un aspect si o senzatie premium si un afisaj de inalta calitate pentru o experienta imbunatatita a utilizatorului si o vizionare captivanta.

Redmi Note 13 Pro+ 5G si Redmi Note 13 Pro 5G ofera o vizualizare clara, cu un afisaj AMOLED de 1,5K si luminozitate maxima de 1800 nits. Intre timp, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G si Redmi Note 13 au un afisaj FHD+ AMOLED super clar.

Derularea neteda, fara intarziere, este asigurata pe fiecare dispozitiv din seria Redmi Note 13, datorita ratei de reimprospatare de 120 Hz, facand toate experientele de vizionare mai fluide, mai clare si mai placute.Dispozitivele din seria Redmi Note 13 au certificari TÜV Rheinland Low Blue Light, Flicker Free si Circadian Friendly si includ diverse functii de protectie a ochilor, cum ar fi modul Citire. Alte upgrade-uri includ prima adaugare a seriei a unui senzor de amprenta convenabil pe ecran ¹ .

Durabilitate exceptionala pentru relaxare

Cu upgrade-uri in inginerie si design, seria Redmi Note 13 ofera durabilitate si rezistenta pentru o siguranta suplimentara in conditii dificile. Acest lucru incepe de la afisaj, care introduce Corning® Gorilla® Glass Victus® la Redmi Note 13 Pro+ 5G si Redmi Note 13 Pro 5G – o alta serie – pentru rezistenta sporita la caderi accidentale si zgarieturi. Afisajul a fost, de asemenea, optimizat in continuare in intreaga serie pentru a se asigura ca este receptiv si precis la intrarea tactila, chiar si pe ploaie.

Cu o structura imbunatatita combinata cu o certificare IP68 de rezistenta la praf si apa ² , Redmi Note 13 Pro+ 5G isi asigura pozitia de model vedeta al seriei, in timp ce celelalte modele au fost, de asemenea, ridicate pentru a oferi rezistenta IP54 la praf si stropire ³ .

Procesoare avansate pentru performanta imbunatatita

Seria Redmi Note 13 de inalta performanta dispune de unele dintre cele mai puternice procesoare disponibile, impreuna cu baterii de lunga durata, asigurand utilizatorilor sa se bucure de dispozitivele lor toata ziua. Toate modelele vin cu un incarcator in cutie ⁴ pentru un plus de confort.

Pentru o performanta de top, un proces de 4 nm a fost introdus pentru prima data pe smartphone-urile Redmi Note. Liderul seriei, Redmi Note 13 Pro+ 5G, este echipat cu un chipset MediaTek Dimensity 7200-Ultra, o baterie masiva de 5.000 mAh ⁵ pentru a alimenta fiecare zi aglomerata si ofera HyperCharge de 120 W de lider in industrie, incarcand Redmi Note la 100% in doar 19 minute ⁶ .

Intre timp, Redmi Note 13 Pro 5G este echipat cu bateria cu cea mai mare capacitate din serie la 5.100mAh ⁵ si este alimentat de platforma mobila Snapdragon® 7s Gen 2, in timp ce Redmi Note 13 Pro este echipat cu un MediaTek Helio G99- Chipset ultra si baterie de 5.000 mAh ⁵. Ambele ofera incarcare turbo de 67 W, care dureaza 45 de minute pentru a se incarca la 100% ⁶.

Modelele de baza vin si cu performante care sa impresioneze cu o baterie de lunga durata de 5.000 mAh ⁵ si chipset-uri puternice.

Cu upgrade-uri si imbunatatiri la nivel general, seria Redmi Note 13 duce indragita linie Redmi Note la cote mai mari pentru a permite utilizatorilor de smartphone-uri din intreaga lume sa se delecteze cu functiile emblematice la preturi accesibile.

La acelasi eveniment de lansare, Xiaomi a introdus si trei noi completari interesante la ofertele sale de purtabile: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro si Redmi Buds 5.
 
Pret si disponibilitate ¹⁷

Redmi Note 13 Pro+ 5G vine in culorile Midnight Black, Moonlight White si Aurora Purple, cu doua variante de stocare. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 400 USD. 

Redmi Note 13 Pro 5G este oferit in Midnight Black, Ocean Teal si Aurora Purple cu doua variante de stocare. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 304 USD. 

Redmi Note 13 Pro vine in culorile Midnight Black, Lavender Purple si Forest Green, cu doua variante de stocare. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 250 USD. 

Redmi Note 13 5G vine in culorile negru grafit, albastru ocean si alb arctic, cu doua variante de stocare. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 229 USD. 

Redmi Note 13 vine in culorile Midnight Black, Mint Green, Ice Blue si Ocean Sunset, ¹⁸  cu trei variante de stocare. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 179 USD. 

Declinari de raspundere

¹ Senzor de amprenta pe ecran disponibil pe Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro si Redmi Note 13.

²  Dispozitivul cu rezistenta la praf si apa IP68 este certificat a fi rezistent la apa si praf exclusiv in conditii specifice de laborator care nu corespund conditiilor normale de utilizare. Garantia nu acopera daunele lichide cauzate de alte conditii decat cele de testare. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati site-ul oficial Xiaomi.

³ Dispozitivul cu IP54 a fost testat pentru a fi rezistent la praf si stropire in conditii specifice de laborator care nu corespund conditiilor normale de utilizare. Garantia nu acopera daunele lichide cauzate de alte conditii decat cele de testare. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati site-ul oficial Xiaomi.

⁴ Disponibilitatea incarcatoarelor incluse in cutie poate varia de la o piata la alta.

⁵ Valoarea in mAh se refera la valoarea tipica a capacitatii bateriei.

⁶ Date de la Xiaomi Internal Labs. Rezultatele reale pot varia.

⁷ Dupa ce dispozitivul este pornit pentru monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, acesta va monitoriza la o anumita frecventa in timpul zilei. Pentru mai multe detalii despre frecventa si principiul monitorizarii, va rugam sa consultati descrierea din APP.

⁸ Acest produs si caracteristicile sale nu sunt concepute pentru scopuri medicale si nu au scopul de a prezice, diagnostica, preveni sau vindeca vreo boala.

⁹ Ceasul trebuie mentinut conectat la Bluetooth® al smartphone-ului. Apelurile vocale de la aplicatii terta parte nu sunt acceptate momentan.

¹⁰ Culoarea curelelor din cutia de iesire poate varia in functie de pietele diferite.

¹¹ Asigurati-va ca LDAC a fost activat pe smartphone-uri compatibile cu sistemul de operare Android ™  , cu selectarea corecta a ratei de biti si sunetul captivant dezactivat. Utilizarea codecului audio LDAC si a sunetului imersiv se exclud reciproc.

¹² Datele testului de anulare activa a zgomotului furnizate de Institutul National de Metrologie, China. Produsul atinge o adancime ANC de 52 dB intr-un anumit interval de frecventa si 4 kHz la un anumit interval de adancime, dar nu simultan. Testele sunt efectuate separat. Rezultatele reale pot varia in functie de utilizare.

¹³ Setarile modului ANC si transparenta sunt disponibile numai in aplicatia Xiaomi Earbuds.

¹⁴ Nivelul bateriei este de 100%, volumul castilor este ajustat la 50%, modul de codare Bluetooth este AAC, iar caracteristica ANC, modul de transparenta si sunetul captivant sunt dezactivate. Test de viata a bateriei efectuat de producator; date de testare bazate pe simularea unor scenarii din viata reala. Rezultatele reale pot varia in functie de actualizarile firmware-ului, conditiile de utilizare, nivelul de incarcare si factorii de mediu.

¹⁵ Date de testare a adancimii de anulare a zgomotului furnizate de Institutul National de Metrologie, China. Produsul atinge o adancime ANC de 46 dB doar la un anumit interval de frecventa. Rezultatele reale pot varia in functie de conditiile de utilizare.

¹⁶  Functiile pot varia pentru diferite modele de Redmi Buds 5 Series. Va rugam sa consultati modelul specific de casti pentru functiile acceptate. Utilizatorii Android 6.0 si versiuni ulterioare pot accesa aplicatia in Google Play. Utilizatorii iOS 14.0 si versiuni ulterioare pot accesa aplicatia in iOS App Store. Pentru dispozitivele Android si iOS, actualizati aplicatia la 1.16.0i si, respectiv, 1.6.0. Modelele de smartphone/tablete Xiaomi/Redmi/POCO pot accepta unele dintre functiile de mai sus in cadrul setarilor Bluetooth®. Va rugam sa consultati produsul real pentru detalii.

¹⁷ Preturile pentru diferite piete pot varia din cauza TVA-ului, taxelor si a altor factori. Pretul USD este calculat pe baza urmatoarelor cursuri de schimb: 1 Baht thailandez este egal cu 0,029 USD; 1 peso filipinez este egal cu 0,018 USD.

¹⁸ Optiunile specifice de culoare pot varia intre piete.

¹⁹ Masuratorile reale intre produse individuale pot varia. Toate specificatiile sunt supuse produsului real.

²⁰  Spatiul de stocare disponibil si RAM sunt mai mici decat memoria totala din cauza stocarii sistemului de operare si a software-ului preinstalat pe dispozitiv.

²¹ Suportul real si compatibilitatea cardurilor de memorie pot varia intre producatori.

²² Disponibilitatea NFC poate varia intre piete.

²³ Disponibilitatea benzii specifice poate varia intre piete.