VKWorld VK6050, smartphone made in China cu baterie de 6050 mAh
6/6909
calendar_month 18 Iun 2015, 19:50
VKWorld este companie din China despre care nu am auzit prea multe, cel putin pana in acest moment. Producatorul de smartphone-uri vrea sa atraga atentia cumparatorilor cu un nou terminal cu Android 5.1, care nu se remarca prin specificatii hardware, dar are o baterie ce promite o autonomie de invidiat.
Telefonul VKWorld VK6050 dispune de o baterie de 6050mAh, care ar asigura, dupa cum afirma producatorul, nu mai putin de cinci zile de functionare neintrerupta. Daca timpul de lucru promovat de catre VKWorld este confirmat si in utilizarea reala a telefonului, atunci compania merita aplauze. Pe de alta parte, nu ar fi pentru prima data cand auzim de baterii cu capacitate imensa, dar care nu rezista mai mult de o zi decat pe ...hartie. In fine, ramane de vazut daca performantele bateriei de 6.050mAh se confirma si in realitate.

Asa cum va spuneam, VKWorld VK6050 nu iese in evidenta prin cine stie ce specificatii hardware, dar nici de aruncat nu este la un pret de sub 150 de dolari! In plus, design-ul smartphone-ului este unul destul de reusit, mai ales ca in ciuda bateriei de peste 6000 mAh, grosimea device-ului nu depaseste 9,5mm. Display-ul este unul cu o diagonala de 5,5 inch, rezolutie HD si care, potrivit Gizmochina, acopera 80% din suprafata telefonului. VKWorld VK6050 se bazeaza pe un chipset MediaTek MT6735 (procesor quad-core, pe 64 biti), dispune de 1GB RAM si 16GB memorie interna de stocare, plus posibilitatea de expansiune prin carduri microSD de pana la 64GB. Camera foto principala a smartphone-ului este de 13MP, in timp ce camera frontala are 5MP.
VKWorld VK6050 va fi lansat oficial in China, pe 24 iunie, la un pret de 138,99 dolari. Cel mai probabil, noul smartphone nu va fi lansat in alta tara decat cea de origine dar, dupa cum stiti, exista deja o serie de canale de retail online prin care foarte multe produse pot fi cumparate din China. Si, surprinzator sau nu, foarte multe dintre acestea au inceput sa merite banii.

Sursa: VKWorld via Gizmochina