hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Vedeti unde puteti precomanda Samsung Galaxy S4 in Romania si la ce pret!

Vedeti unde puteti precomanda Samsung Galaxy S4 in Romania si la ce pret!

calendar_month 21 Mar 2013, 13:45
Utilizatorii din Romania pot face precomanda pentru Samsung Galaxy S4 chiar acum, prin intermediul magazinului online Quickmobile.ro

Pretul la care poate fi precomandat Samsung Galaxy S4 este de 2.999 lei, varianta de stocare de 16GB. Smartphone-urile vor ajunge la clienti incepand cu luna aprlie.
Potrivit reprezentantilor Quickmobile, onorarea comenzilor se va face in functie de ordinea platilor. Cu alte cuvinte, se tine cont de regula "primul venit, primul servit".
Deocamdata nu am aflat si ce versiune de Samsung Galaxy S4 va ajunge la fanii din Romania, respectiv cea cu procesor quad-core sau cea cu procesor cu opt nuclee, dar vom reveni cu un update al informatiilor imediat ce vom intra in posesia lor.

Samsung Galaxy S4 este noul varf de gama al producatorului sud-coreean si a fost lansat de curand in cadrul unui eveniment special organizat de companie in New York.
Samsung Galaxy S4 (i9500) va deveni disponibil comercial in intreaga lume incepand cu luna viitoare. Potrivit estimarilor specialistilor, Samsung Galaxy S4 ar putea inregistra o cerere cu 40% mai mare decat cea inregistrata de modelul anterior, Samsung Galaxy S3, cel mai de succes model de smartphone al Samsung de pana acum.
Urmariti un clip oficial de prezentare cu noul Samsung Galaxy S4: 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?