hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Vanzarile seriei OnePlus 12 depasesc 1000 de unitati in prima luna in Romania

Vanzarile seriei OnePlus 12 depasesc 1000 de unitati in prima luna in Romania

calendar_month 28 Feb 2024, 12:15


OnePlus, lider global in tehnologie, anunta rezultatele vanzarilor dupa prima luna de la lansarea noii serii OnePlus 12, care depaseste asteptarile, avand peste 1000 de unitati vandute in Romania.

Pe parcursul lunii februarie, vanzarile seriei OnePlus 12 au inregistrat o crestere remarcabila de sase ori comparativ cu modelul precendent OnePlus 11, lansat in aceeasi perioada a anului trecut.  

Aceasta crestere impresionanta se datoreaza eforturilor concentrate ale companiei de a extinde numarul punctelor de vanzare, de a creste notorietatea brandului in Romania si de a oferi pachete de lansare atractive pentru cei interesati.

„Ne bucuram sa vedem ca seria OnePlus 12 a fost primita cu entuziasm de catre consumatorii din Romania”, a declarat Ciprian Mirea, country manager OnePlus Romania. „Aceste rezultate confirma faptul ca inovatia continua si atentia noastra la detalii au fost apreciate de catre utilizatori, iar aceasta ne motiveaza sa continuam sa aducem tehnologie de varf pe piata locala”. 

In urmatoarea perioada, OnePlus isi doreste sa depaseasca peste 5000 de unitati vandute pentru modelele OnePlus 12 si OnePlus 12R pana la finalul anului. In acest scop, compania ramane concentrata pe disponibilitatea produselor inovatoare si pe oferirea pachetelor atractive pentru pasionatii de tehnologie.

Utilizatorii sunt indemnati sa urmareasca viitoarele promotii si sa isi achizitioneze produsele de pe canalele oficiale: oppostore.ro, Altex, DIGI si eMAG, pentru a fi siguri de conformitatea produselor si de a beneficia de garantie,  precum si de toate serviciile adiacente.

Totodata, OnePlus isi continua angajamentul ferm fata de inovatie si excelenta in tehnologie, cercetand constant modalitati de a imbunatati experienta utilizatorilor sai. 

 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?