Util: StarTaxi, probabil cea mai avansata aplicatie mobila de profil
1/16906
calendar_month 07 Iul 2015, 09:00
Daca obisnuiti sa apelati la serviciile companiilor de taxi din Bucuresti, atunci aplicatia pentru smartphone, StarTaxi, se poate dovedi cel mai eficient ajutor.
Aplicatia StarTaxi este gratuita si disponibila pe toate platformele mobile relevante, respectiv iOS (iPhone), Android si Windows Phone.
Dincolo de functia de baza, si anume comandarea unei masini prin doar doua atingeri ale ecranului smartphone-ului, StarTaxi se remarca printr-o serie de avantaje dintre care amintim: localizarea taxiului comandat cu ajutorul GPS-ului, in mod interactiv; posibilitatea de a comunica permanent cu soferul, prin chat, in timp ce masina se apropie de voi; posibilitatea de acordare a unor calificative pentru taximetristri; afisarea tuturor detaliilor despre soferul alocat, inclusiv poza acestuia.De asemenea, utilizatorii care nu sunt multumiti de prestatia unui sofer anume, il pot bloca in aplicatie pentru a se asigura ca nu vor mai avea de-a face cu el. La fel, in cazul in care ati fost multumiti de serviciile unui sofer anume si doriti sa calatoriti si cu alta ocazie cu acesta, puteti salva optiunea in aplicatia StarTaxi.
Ca si client, poti sa folosesti o serie de optiuni pentru a ii comunica soferului detalii importante cu privire la comanda ta: de la cele legate de marimea bagajelor, preferinte (fumator, nefumator), destinatie in afara localitatii si pana la detalii legate de acuratetea locatiei, intarzieri neprevazute etc.
Descarca-ti chiar acum aplicatia!

Descarcati StarTaxi pentru Android

Descarcati StarTaxi pentru iPhone
Descarcati StarTaxi pentru WindowsPhone