hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Urmasul Sony Xperia Z Ultra se numeste Xperia Z3X si ar putea fi cel mai puternic phablet de pe piata

Urmasul Sony Xperia Z Ultra se numeste Xperia Z3X si ar putea fi cel mai puternic phablet de pe piata

calendar_month 02 Oct 2014, 10:00
Sony pregateste lansarea succesorului Xperia Z Ultra si, potrivit celor mai recente informatii, acesta se va numi Xperia Z3X si va dispune de cel mai puternic hardware regasit pe un terminal mobil inteligent.
Specificatiile Sony Xperia Z3X au aparut inca din luna iulie, scrie Gsmdone, ele fiind publicate de un site din China.

Pana acum dispunem de cateva rezultate benchmark si chiar de cateva fotografii, desi imaginile ar trebui tratate cu o doza de scepticism. In orice caz, daca informatiile se confirma, Sony Xperia Z3X va fi motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (pe 64 de biti), cu GPU Adreno 430, alaturi de nu mai putin de 4GB RAM.
Phablet-ul Sony va oferi un display de 6,2 inch cu rezolutie QuadHD si o camera foto avansata, cu senzor cu rezolutie de 22,1MP si o diafragma F/1.2.

Cel mai probabil, noul terminal de dimensiuni mari de la Sony va rula Android L in momentul lansarii, desi versiunea de test pe baza careia au aparut informatiile de mai sus este Android 4.4.2.
Sony Xperia Z3X ar putea fi prezentat de Sony la inceputul lui 2015, phabletul urmand sa fie lansat in prima parte a anului viitor.
Sursa: Gsmdome 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?