Un nou model de telefon Samsung Galaxy este disponibil si in Romania
7/7877
calendar_month 12 Ian 2022, 12:55
A fost anuntata disponibilitatea comerciala in Romania a celui mai nou model de telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G. Telefonul dispune de cele mai iubite caracteristici ale seriei Galaxy S21 – design atragator, performanta, camera puternica si conectivitate la ecosistemul Samsung.
Noul S21 FE 5G vine cu un design premium, caracteristic seriei Galaxy S21, ce include un finisaj elegant de culoare mată, o grosime de 7,9 mm și patru opțiuni noi de culoare: Olive, Lavender, White sau Graphite. S21 FE 5G are cel mai nou și super rapid procesor Galaxy, cu o rată de răspuns de 240 Hz, opțiuni de reacție foarte rapide și cea mai înaltă rezoluție pe un ecran Dynamic AMOLED 2X. De asemenea, Galaxy S21 FE 5G este echipat cu o baterie puternică, ce durează toată ziua și dispune de o capacitate de încărcare super rapidă de 25W. Nu în ultimul rând, integrează și o setare îmbunătățită a modului de noapte și oferă cea mai bună experiență de selfie datorită camerei frontale avansate de 32 MP și a opțiunilor de AI Face Restoration.
Pentru mai multe detalii despre Galaxy S21 FE 5G și oferta disponibilă vizitați https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/buy/.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?