hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Ubuntu Edge a strans 10 milioane de dolari din totalul necesar de 32

Ubuntu Edge a strans 10 milioane de dolari din totalul necesar de 32

calendar_month 19 Aug 2013, 11:00
Chiar daca Ubuntu Edge se poate lauda cu cea mai mare campanie de strangere de fonduri pentru un gadget, smartphone-ul Ubuntu se afla inca departe de suma necesara pentru productie. Ubuntu Edge a strans pana acum 10,4 milioane de dolari pe site-ul Indiegogo, dar daca nu este atins pragul de 32 milioane, fondurile nu vor fi transferate.
Cu acelasi sistem de tip "totul sau nimic" ca si cel utilizat de Kickstarter, campania Indiegogo pentru Ubuntu Edge a depasit recordul detinut de ceasul inteligent Pebble, care a reusit sa stranga 10,1 milioane de dolari pe Kickstarter in 2012.

Canonical mai are la dispozitie doar 6 zile pentru a strange aproape 21 milioane de dolari, tinta ce pare tot mai putin realista. Pentru a fi unul dintre primii care detin un smartphone Ubuntu Edge, donatia necesara este de 695 dolari, insa banii vor fi incasati doar in cazul atingerii tintei campaniei de strangere de fonduri.
Denumit de Canonical un "supertelefon", gadgetul este compatibil cu Ubuntu, dar si cu Android. Specificatiile Ubuntu Edge includ ecran 720p de 4,5 inci, 4GB de RAM, spatiu de stocare de 128GB, alaturi de camere foto de 8 si 2MP si dual-LTE.

Sursa: PCMag 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?