Top 5 accesorii de telefoane mobile indispensabile pentru un calator nomad
8/8015
calendar_month 02 Mai 2022, 11:11
Indiferent daca alegi sa fii un calator nomad, Tiktoker sau Youtuber, accesoriile telefoanelor nu trebuie uitate pentru a-ti face munca mai usoara. Calatorul nomad se incadreaza in sfera nomazilor digitali, persoanelor care lucreaza de la distanta prin intermediul unui laptop si o conexiune la Internet puternica. Din ce in ce mai multe persoane au inceput sa isi lase zona de confort construita in jurul resedintei in favoarea tarilor atipice sau exotice pentru a descoperi noi culturi.

Telefonul mobil ramane device-ul cel mai de pret pentru a face posibil acest lucru, de aceea este foarte important sa investesti intr-unul care sa iti indeplineasca toate preferintele in materie de rezolutie camerei, puterea acumulatorului, tipul procesorului, etc. Si cel mai necesar este sa tii cont de anumite gadget-uri indispensabile ce te pot ajuta substantial.

Iata topul celor mai importante accesorii pentru telefonul tau

1. Avand in vedere timpul indelungat petrecut pentru explorarea altor locuri, vizitarea obiectivelor turistice sau degustarea mancarii traditionale, trebuie mai intai sa dispui de o baterie externa. Este necesar ca acumulatorul extern sa fie cat mai usor fara a depasi 300 de grame, sa aiba puterea de incarcare de peste 10.000 mAp, cat pentru o incarcare, si sa aiba un design cat mai simplu pentru a nu acapara mult spatiu in rucsac.


  2. Printre accesoriile telefoanelor se mai numara si trepiedul pentru filmarea sau fotografierea cadrelor dorite de la distanta. Pe piata electronicelor exista multe trepiede care dispun de telecomanda prin bluetooth. Greutatea acestora nu trebuie sa depaseasca 2 kg, cele mai usoare fiind din fibra de carbon. Înaltimea lor trebuie sa fie pana la nivelul ochiului, iar toate specificațiile pot fi verificate în fiecare rubrică de informație, precum pe pagina Kasemobile.ro.


   3. Un selfie stick bun este ales in functie de compatibilitatea cu modelul de operare: IOS, Android sau Gopro, dar la fel ca si in cazul trepiedelor, trebuie verificat daca se opereaza manual, prin telecomanda si in cazul selfie stick-urilor, prin buton. Un ultim aspect este lungimea lui si cat de compact este, ele fiind de doua tipuri: extensibile sau pliabile. Unele selfie stick-uri si trepiede pot fi cumparate la pachet.


    4. Husele subacvatice sunt o alternativa potrivita in cazul in care nu ai bugetul pentru a cumpara o camera de acest tip. Ele trebuie sa fie alese in functie de compatibilitate, impermeabilitate si grosimea la inchidere.


     5. Pentru cei se aventureaza mult este de recomandat o folie de protectie antisoc cu sticla securizata sau din TPU care ofera rezistenta in momentul impactului si protejeaza impotrivea zgarieturilor.


      Accesoriile telefoanelor trebuie sa-ti faca viata mai simpla ca si calator nomad, sa te ajute sa iti creezi continutul de postat pentru prieteni, familie sau urmaritori, dar si sa iti protejeze telefonul pentru orice eventual accident survenit. Desigur ca, trebuie sa te gandesti si la alte ustensile, precum: husa de telefon, castile si incarcatorul de tip speedcharge.

      Sursa foto: Unsplash.com

      Sondaj

      Ce cadou ti-ar placea sa primesti?