hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Testele benchmark Nexus 5 dezvaluie un Android la fel de puternic ca iPhone 5S

Testele benchmark Nexus 5 dezvaluie un Android la fel de puternic ca iPhone 5S

calendar_month 27 Sep 2013, 12:30
Primele teste becnhmark Nexus 5 arata ca noul smartphone Google produs de LG va fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android de pe piata. Performanta grafica a Nexus 5 este comparabila cu cea a iPhone 5S, care a lasat in urma concurenti ca Samsung Galaxy S4.
Dezvaluit accidental in cadrul unui eveniment Google, Nexus 5 va avea o putere grafica excelenta, demonstrata de testele benchmark off-screen. Componentele noului smartphone Google permit o calitate grafica exceptionala: 59,2fps la 1080p.

Specificatiile Nexus 5 includ un ecran de 5 inci full HD, camera de 13MP si smartphone-ul va rula noul Android 4.4 KitKat. Telefonul produs de LG va utiliza probabil un procesor Qualcomm Snapdragon 800, cel mai puternic in momentul de fata, si ar putea avea chiar 3GB de RAM.
Succesul gadgeturilor Nexus a fost pana acum limitat in ciuda specificatiilor bune, dar noul Nexus 5 ar putea fi cel mai bine cotat smartphone Android cel putin pana la lansarea Samsung Galaxy S5. Lansarea telefonului pare a fi programata pentru data de 14 octombrie.
Sursa: BGR 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?