hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Tableta Nokia cu Windows RT va avea si tastatura asemanatoare Asus Transformer

Tableta Nokia cu Windows RT va avea si tastatura asemanatoare Asus Transformer

calendar_month 28 Dec 2012, 12:17
Nokia si-a arata intentia de a lansa, in prima parte a lui 2013, o tableta cu Windows RT pentru a completa gama de device-uri rezultate din colaborarea cu Microsoft.
HIT.ro a scris recent despre intentiile Nokia, iar acum noi detalii referitoare la tableta Nokia au aparut pe internet. Potrivit The Verge, Nokia s-a inspirat din strategia Asus si va propune, odata cu noua sa tableta cu Windows RT, si o tastatura dock pentru noul device. Vestea buna este ca accesoriul pentru tableta Nokia va avea si baterie, concept similar celui propus de Asus prin seria Transformer. Astfel, utilizatorii vor beneficia de autonomie crescuta de lucru.

Daca zvonurile vorbeau initial despre o autonomie de lucru a tabletei de zece ore, tastatura dock ar trebui sa asigure gadgetului un plus de autonomie de 50%. Potrivit aceleiasi surse, Nokia lucreaza pentru implementarea in noul hibrid a unei tehnologii de incarcare rapida.

Tableta Nokia cu Windows RT ar putea fi lansata pe piata la sfarsitul lui februarie 2013, in cadrul Mobile World Congress.