hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  T Phone 2 si T Phone 2 Pro vin in Romania prin Telekom Romania Mobile

T Phone 2 si T Phone 2 Pro vin in Romania prin Telekom Romania Mobile

calendar_month 14 Mai 2024, 15:45


Procesor puternic pentru multitasking si o experienta optimizata de gaming si streaming
Remarcabil prin pret, performanta si sustenabilitate
Fotografii de o mare claritate, pe un ecran generos
 
Telekom Romania Mobile lanseaza noua generatie a campionului in raportul pret-performanta: T Phone 2 si T Phone 2 Pro. Daca primele versiuni T Phone au fost concepute pentru a creste incluziunea digitala in Europa, modelele T Phone 2 ofera utilizatorilor oportunitatea de a se conecta cu tot ceea ce este important pentru ei, la o viteza maxima – in spiritul sloganului nostru, "Connecting Your World".

Noile telefoane aduc o experienta de utilizare optimizata, datorita imbunatatirilor semnificative, incluzand un procesor puternic, un scor ridicat de sustenabilitate si preturi accesibile. Noile telefoane T Phone 2 reprezinta a doua generatie de modele dezvoltate in parteneriat cu Google.

Sustenabilitate si Performanta: T Phone 2 si Phone 2 Pro stabilesc noi standarde

Noile smartphone-uri demonstreaza ca design-ul eco/eco-design-ul si raportul convingator pret - performanta nu se exclud reciproc. T Phone 2 si T Phone 2 Pro se remarca in ceea ce priveste sustenabilitatea. Ambele au obtinut rezultate excelente in Eco Rating: un scor de 88/100 pentru T Phone 2 si de 84/100 pentru T Phone 2 Pro, plasandu-se pe pozitii de top in clasament.

In plus, ambele modele sunt marcate cu eticheta "Green Magenta" a Deutsche Telekom. #GreenMagenta este acordata produselor care au un impact pozitiv asupra protectiei mediului si a folosirii responsabile a resurselor, avand rolul de a ghida consumatorii in deciziile lor de cumparare.

Scorul ridicat in Eco Rating si eticheta Green Magenta reflecta reducerea semnificativa in emisiile de CO2, prin managementul inteligent al resurselor. Telefoanele se caracterizeaza printr-un grad peste medie de reciclare si sunt ambalate in materiale sustenabile, fara plastic, de dimensiuni minime. Utilizarea optimizata a semiconductorilor reduce emisiile de gaze cu efect de sera in timpul procesului de productie.

Pentru clienti, utilizarea sustenabila este facilitata si de faptul ca noile T Phone primesc actualizari de software si securitate timp de 5 ani - lunar in primii 3 ani si trimestrial in anii 4 si 5.

 Ambele modele vor beneficia de doua actualizari ale sistemului de operare.
 
Performanta puternica pentru orice stil de viata

Puterea noilor modele T Phone vine din procesorul Snapdragon® 6 Gen 1 – cu adevarat inovator in acest segment de pret. Chipset-ul asigura o experienta de calitate in utilizare, fie ca este vorba de apeluri video, streaming sau gaming.

Ecranul T Phone 2 (FHD+ 120 Hz, de 6.6 inch) sau T Phone 2 Pro (FHD+ AMOLED 120 Hz, de 6.8 inch) asigura utilizarea confortabila, iar memoria RAM de 6 GB (T Phone 2) sau de 8 GB (T Phone 2 Pro) ofera stabilitate si fluenta.

Camera tripla de 50 megapixeli si cea frontala de 8 megapixeli pentru T Phone 2, respectiv camera quad de 50 megapixeli si cea frontala de 16 megapixeli pentru T Phone 2 Pro asigura fotografii clare, de calitate. Camera de inalta rezolutie a T Phone 2 Pro include stabilizarea optica a imaginii, ajutand la obtinerea de fotografii clare, chiar si in miscare.

T Phone 2 ofera o capacitate de stocare de 128 GB, iar T Phone 2 Pro, de 256 GB.

T Phone 2 este disponibil in culoarea Arctic Gray, iar T Phone 2 Pro, in Azurite Blue.Oferta T Phone 2 in Romania

Incepand cu 23 mai 2024, noile telefoane T Phone 2 vor fi disponibile pe canalele de vanzari ale companiei, inclusiv pe site-ul oficial www.telekom.ro, in limita stocului disponibil, cu urmatoarele pachete:

T Phone 2 este inclus la achizitie cu abonamentul Nelimitat 15, pentru contractele incheiate pe 24 de luni.

T Phone 2 Pro este inclus in abonamentul Nelimitat 19, pentru contractele incheiate pe 24 de luni.

Ambele telefoane se bucura de o oferta exclusiv online - la achizitia acestora, clientii primesc cadou o pereche de casti wireless T-Buds si, in limita stocului disponibil, un plus magenta.
 
Oferta este valabila intre 23 mai si 18 iunie 2024.

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile:
“Suntem incantati sa aducem noua generatie de telefoane T Phone 2 si utilizatorilor din Romania. Noile modele imbina performanta tehnologica, pretul accesibil si caracteristici de sustenabilitate remarcabile, garantate de eticheta "#GreenMagenta, intr-o oferta atractiva”.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: