Stabilirea unui nou standard al smartphone-urilor intr-o lume in continua schimbare
7/7895
calendar_month 21 Ian 2022, 10:25
De laDr. TM Roh, President & Head of MX Business de la Samsung

Cand ma uit in jurul meu, sunt uimit de volumul mare de inovatie care exista, in acest moment, in lumea noastra. Cu toate acestea, cel mai incantat sunt de evolutia smartphone-ului. Acest singur dispozitiv a facut posibila crearea unui portal de functionare a noilor industrii digitale – munca si scoala de la distanta, divertismentul si fitnessul – si a dezvoltat capacitatea de a surprinde, explora si comunica cu oricine, oriunde, doar prin simpla atingere.

Smartphone-ul este un portal catre progresul infinit. si, la Samsung, nu am tratat niciodata asta ca de la sine inteles.

Nu este suficient ca inovatia mobila sa evolueze odata cu lumea. Trebuie sa fim cu un pas inainte, astfel incat tehnologia noastra sa poata ajuta la transformarea modului in care experimentam tot ce ne inconjoara, usurandu-ne viata. De aceea, ne straduim in mod constant sa depasim barierele a tot ceea ce poate face un smartphone.

Depasirea barierelor pentru urmatorul capitol din istoria smartphone-ului

In 2011, Galaxy Note a imbinat confortul si portabilitatea smartphone-urilor cu ecranul extins si functionalitatea tabletelor. Unii au refuzat display-ul de 5,3 inchi – considerat enorm pe atunci – dar Note a creat o mostenire datorita careia afisajul mare este acum un standard. De asemenea, S Pen-ul a surprins pe toata lumea. I-a imputernicit pe oameni sa faca legatura intre creativitate si productivitate – ori de cate ori aveau inspiratie, isi puteau nota rapid ideile si gandurile in Samsung Notes.

In 2019, am indraznit sa redefinim, din nou, smartphone-urile. Am lansat seria noastra Galaxy Z Fold si am introdus in piata un design complet nou pentru industria mobila. Designul nostru pliabil de ultima generatie a schimbat modul in care oamenii isi foloseau telefoanele. Cu modul Flex, apelurile video sunt hands-free si mai usor de gestionat. Iar multitasking-ul cu mai multe ferestre este, de asemenea, mult mai usor, deoarece telefonul tau poate ajunge la dimensiunea unei tablete intr-o clipa. si, inca o data, industria ne-a urmat exemplul, multe companii de telefonie mobila luand-o acum pe urmele noastre pentru a face din dispozitivele pliabile urmatorul lucru important.

Inovand prin feedback-ul consumatorilor si intelegere

Intr-o mare de asemanari intre smartphone-uri si actualizari iterative, ambitia noastra ramane ferma: sa detectam semnalele care fac transformarea sa se intample – ascultand feedback-ul vostru – si sa continuam sa oferim experiente mobile care ne dau puterea tuturor sa evoluam.

stim ca multi dintre voi au fost surprinsi de faptul ca Samsung nu a lansat un nou Galaxy Note anul trecut. Ati iubit creativitatea si eficienta de neegalat ale seriei Galaxy Note, care v-au permis sa treceti de la nirvana gaming-ului la productivitatea la nivel inalt intr-o clipa. V-ati bucurat de S Pen-ul adevarat, despre care multi spun ca e fara egal. si nu am uitat de toate aceste experiente pe care le iubiti.

Catalizarea Urmatoarei Evolutii a Galaxiei

De ani de zile, Samsung i-a convertit pe scepticii care erau de parere ca ideile noastre sunt imposibile. Fie ca este vorba de un ecran prea mare, un stylus de care nimeni nu stia ca are nevoie sau o camera profesionala care ar putea scoate, cu adevarat, fotografia mobila din intuneric.Odata cu fiecare noua evolutie a dispozitivelor Samsung Galaxy, am introdus functii care redefinesc intreaga categorie de dispozitive mobile. si suntem pe cale sa rescriem din nou regulile industriei.

La Unpacked, in februarie 2022, va vom prezenta cel mai remarcabil dispozitiv din seria S pe care l-am creat vreodata. Urmatoarea generatie de Galaxy S este aici, reunind cele mai grozave experiente marca Samsung Galaxy intr-un singur dispozitiv nemaivazut.

Alaturi de el, veti stapani noaptea – realizand cele mai bune si mai luminoase fotografii si videoclipuri pe care le-ati surprins vreodata cu un telefon. De asemenea, veti domina ziua cu putere, viteza si instrumente care nu pot fi gasite in alta parte. Va veti bucura de inovatiile de ultima ora, posibile doar datorita celei mai inteligente experiente Galaxy de pana acum. Toate acestea in timp ce ramaneti cu sufletul impacat, facand parte din cel mai sustenabil ecosistem Galaxy. si, da, veti ajuta Samsung sa rescrie, din nou, viitorul smartphone-urilor.

Pregatiti-va pentru cea mai superioara experienta Ultra.