Specificatiile Huawei Honor 4A, scapate online inainte de lansarea de astazi
6/6976
calendar_month 21 Iul 2015, 07:15
Huawei va prezenta, astazi, in cadrul unui eveniment dedicat, ce se va desfasura in China, un nou smartphone cu specificatii relativ modeste si care se va adresa acelor utilizatori care sunt atenti la bugetul alocat achizitiei unui nou smartphone. Este vorba despre Huawei Honor 4A, terminal ale carui specificatii si-au facut loc in online inainte de lansarea oficiala.

(Foto: TENAA)
Potrivit informatiilor publicate de catre Mydrivers.com, care citeaza TENAA (Autoritatea de Certificare a Echipamentelor de Telecomunicatie din China), Huawei Honor 4A va rula Android 5.0, va dispune de un ecran de 5 inch cu rezolutie HD si se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 210 si pe 2GB RAM. Noul smartphone Huawei va oferi un spatiu de stocare intern de 16GB si slot pentru expansiunea memoriei cu ajutorul cardurilor microSD.

(Foto: TENAA)
Dimensiunile Huawei Honor 4A vor fi de 143.5mm x 72.1mm, in timp ce carcasa va avea un profil subtire de 8,5mm. Terminalul este unul dual SIM. Vom reveni cu mai multe detalii in cursul acestei zile, dupa anuntul oficial, cand ar trebui sa aflam si care va fi disponibilitatea regionala si pretul noului Huawei Honor 4A.
Sursa: Mydrivers.com

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?