hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Sony Xperia Z Ultra, lansat ca tableta Wi-Fi

Sony Xperia Z Ultra, lansat ca tableta Wi-Fi

calendar_month 22 Ian 2014, 10:08
Sony lanseaza in Japonia o versiune speciala a noului smartphone de 6,4 inci Sony Xperia Z Ultra. Gadgetul este transformat in tableta prin eliminarea conectivitatii 3G si LTE si reducerea semnificativa a pretului.
In timp ce multe tablete s-au transformat in telefoane prin adaugarea unui slot SIM, Sony Xperia Z Ultra este primul smartphone care face tranzitia la tablet PC, prin reducerea optiunilor de conectivitate la Wi-Fi si Bluetooth.

La un pret de aproximativ 500 dolari,noua versiune de Sony Xperia Z Ultra are specificatii aproape identice cu originalul. Chiar daca a fost eliminata conectivitatea LTE, gadgetul are in continuare un procesor Snapdragon 800, 2MB de RAM si spatiu de stocare de 32GB.
Cu un ecran de 6,4 inci si rezolutie full HD, tableta Xperia Z Ultra i-ar putea atrage pe cumparatorii care vor un gadget Android compact rezistent la apa, care se lauda si cu o camera de 8MP si acumulator de 3000mAh. Sony nu a anuntat deocamdata planuri de a vinde versiunea Wi-Fi a Xperia Z Ultra si in alte tari.
Sursa: Engadget 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?