hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Sony ar putea lansa o varianta noua a Xperia Z1 la MWC

Sony ar putea lansa o varianta noua a Xperia Z1 la MWC

calendar_month 20 Ian 2014, 09:59
Dupa ce Sony a lansat doua modele de Xperia Z1 la CES 2014, compania japoneza ar putea dezvalui inca o varianta la MWC 2014. Un prototip de Sony Xperia Z1 a ajuns online in imagini si prezinta cateva modificari fata de cele doua smartphones prezentate deja.
Sony Xperia Z1 Compact si Sony Xperia Z1S ar putea avea in curand un nou "frate", prototip care poarta numele de cod Xperia D6503. Modificarile tin in principal de carcasa, unde exista cateva schimbari ce diferentiaza telefonul de celelalte modele.

In primul rand, noul model de Sony Xperia Z1 are trei orificii pentru microfon la baza carcasei, iar gaura dedicata prinderii snurului este intr-o pozitie diferita fata de primele versiuni ale telefonului.
Ecranul noului smartphone are o diagonala de 5,2 inci, cu o margine mai subtire decat Sony Xperia Z1 Compact sau Sony Xperia Z1S. Daca modelul nu este un prototip, atunci ar putea fi unul de pre-productie, care va fi probabil dezvaluit oficial de Sony la MWC 2014, in perioada 24-27 februarie, la Barcelona.

Sursa: Engadget