hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Sony a prezentat Xperia L si Xperia SP - ecrane mari, camere performante

Sony a prezentat Xperia L si Xperia SP - ecrane mari, camere performante

calendar_month 18 Mar 2013, 15:45
Sony a anuntat lansarea a doua noi smartphone-uri din gama Xperia. Este vorba despre Xperia L si Xperia SP, doua smartphone-uri mid-range.
Sony Xperia SP
Sony Xperia SP dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon MSM8960Pro cu procesor dual core Krait tactat la 1,7 GHz si GPU Adreno 320 si are un display de 4,6 inci (rezolutie 720p). Noul smartphone al japonezilor vine cu Bravia Engine, o camera foto principala de 8MP si memorie interna de 8GB. Xperia SP ruleaza Android 4.1 Jelly Bean.

Smartphone-ul are o baterie de 2370 mAh si poate oferi o autonomie in apeluri de aproape 19 ore, potrivit Sony. Telefonul functioneaza in retelele GSM, UMTS si LTE si va junge in magazine in al doilea trimestru al acestui an. Pretul nu a fost inca dezvaluit.
Sony Xperia L
Sony Xperia L este tot un smartphone mid-range, cu un ecran de 4,3 inci cu rezolutie de 854 x 480 p. Smartphone-ul este dotat cu un chipset Qualcomm MSM8230 (procesor Krait dual core tactat la 1 GHz) si cu camera foto de 8MP ce utilizeaza cel mai recent senzor mobil de la Sony, Exmor RS.

Sony Xperia L are o baterie de 1900 mAh si ruleaza Android 4.1 Jelly Bean. Smartphone-ul va deveni disponibil comercial tot din al doilea trimestru al acestui an.
Sursa: GSMarena
Sursa foto GSMArena 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?