hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibila si in magazinele din Romania

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibila si in magazinele din Romania

calendar_month 01 Feb 2024, 12:30


Deschizand era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvaluie noi experiente Galaxy AI pentru toti, acum disponibile si in Romania

Samsung Electronics anunta disponibilitatea globala a noii serii Galaxy S24, care anul acesta a inregistrat un numar impresionant de precomenzi datorita specificatiilor sale inovatoare bazate pe Galaxy AI. 

„Seria Galaxy S24 marcheaza un prim pas catre o noua era a telefoanelor AI, care redefineste modul in care oamenii interactioneaza cu telefoanele lor mobile.

Ne bucura faptul ca romanii se numara printre cei care imbratiseaza inovatia si sunt intotdeauna entuziasmati sa testeze ultimele tehnologii Samsung.

Acest lucru este demonstrat si de faptul ca peste 65% dintre consumatorii care au ales sa faca precomanda anul acesta au optat pentru modelul Galaxy S24 Ultra, varful nostru de gama.”
, declara Tiberiu Dobre, Head of Mobile Experience la Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

Galaxy AI ofera functii inovatoare si practice care transforma modul in care comunicam, cream si descoperim lumea.

De la comunicare fara bariere, cu ajutorul functiilor precum Live Translate si Chat Assist, la un nou standard in cautare, furnizat de Circle to Search realizat alaturi Google, AI va imbunatati aproape fiecare experienta a utilizatorilor Galaxy S24.

Noul motor ProVisual, o suita de instrumente AI din camera telefonului, maximizeaza libertatea creativa, de la captarea imaginilor cu noile capacitati de zoom la editarea cu ajutorul AI generativ.

Samsung merge chiar mai departe in a democratiza aceste inovatii recente, astfel incat mai multi utilizatori sa poata bucura de aceste experiente care le usureaza viata. Vor fi disponibile mai multe optiuni de limba pentru caracteristicile AI, in plus fata de cele 13 limbi actuale.

Cele mai multe experiente Galaxy AI vor fi, de asemenea, extinse catre modelele anterioare prin actualizari de software, inclusiv seria Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 si seria Tab S9.

In cele din urma, in angajamentul Samsung pentru un ciclu de viata al produsului mai lung si mai fiabil, seria Galaxy S24 ofera acum sapte generatii de actualizari de sistem de operare si sapte ani de actualizari de securitate.

Disponibilitate comerciala in Romania

Incepand cu 31 ianuarie, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ si Galaxy S24 sunt disponibile la parteneri si pe samsung.com/ro, cu posibilitatea de plata in 24 de rate fara dobanda.

In plus, utilizatorii care aleg sa achizitioneze un model din seria Galaxy S24 se vor putea bucura si de un voucher de 500 lei in contul lor Samsung la achizitie sau de un discount de 500 lei prin programul de Trade-in.

Galaxy S24 Ultra vine in culorile Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet si Titanium Yellow. Galaxy S24+ si Galaxy S24 sunt disponibile in culorile Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet si Amber Yellow. Galaxy S24 Ultra este disponibil si in culorile Titanium Blue, Titanium Green si Titanium Orange exclusiv pe samsung.com/ro;

Galaxy S24 si S24 sunt disponibile si in culorile Sapphire Blue, Jade Green si Sandstone Orange exclusiv pe samsung.com/ro. 

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: