Seria HUAWEI Pura 70, sursa de inspiratie pentru creatorul de moda Cristian Samfira la Romanian Fashion Week
3/36807
calendar_month 29 Mai 2024, 13:10


In weekend-ul 24-26 mai, Seria HUAWEI Pura 70 a fost prezenta pe catwalk-ul Romanian Fashion Week, editie organizata in Gradinile Palas din Iasi. Flagship-urile HUAWEI l-au inspirat pe creatorul de moda Cristian Samfira sa elaboreze colectia Super Symbol Design. Aceasta a avut la baza motivul central al seriei de telefoane: triunghiul, forma geometrica in care sunt dispuse camerele, dar si simbol al avansului tehnologic si al dorintei permanente a oamenilor de a explora.

„De mai bine de 20 de ani, semnatura mea este reprezentata de forme geometrice. Iubesc liniile simple, iar in cadrul acestei colaborari am avut oportunitatea de a folosi smartphone-ul ca accesoriu fashion. Seria HUAWEI Pura 70 arata, in primul rand, foarte bine si a avut la baza un concept care mi s-a potrivit de minune. Tinutele mele de la Romanian Fashion Week au fost minimaliste, dar in acelasi timp sofisticate si moderne, atribute care descriu foarte bine si telefoanele”, a declarat Cristian Samfira.   

„Suntem mandri de aceasta colaborare si de faptul ca Seria HUAWEI Pura 70 a putut fi admirata de miile de spectatori prezenti la Iasi. Cristian a integrat cu eleganta si discretie telefoanele in colectia sa. Este o asociere premium si ilustrarea cea mai potrivita a strategiei noastre de brand, Fashion Forward, in care tehnologia si moda sunt aduse in acelasi loc si reusesc sa ne surprinda”, a spus Ana Macsim, Marketing Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Seria HUAWEI Pura 70, o declaratie de stil

 Seria HUAWEI Pura 70 vine cu o estetica moderna si inovatoare. Varful de gama, HUAWEI Pura 70 Ultra, are o textura unica, Starry Pattern Design, inspirata de luminile stralucitoare de pe suprafata raului Sena pe timp de noapte, care formeaza un model instelat. Carourile delicate completeaza tabloul. Suprafata spatelui dispozitivului este realizata din piele vegana fina, iar eticheta XMAGE ofera produsului o nota suplimentara de rafinament. HUAWEI Pura 70 Ultra este disponibil in culorile clasice, negru si alb, completate de o varianta verde, inspirata de cupola Grand Palais din Paris, si o nuanta de maro-cafea. Celelalte doua modele, HUAWEI Pura 70 si Pura 70 Pro, vin in variantele negru si alb.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile in Romania la urmatoarele preturi recomandate de vanzare:

●       HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei
●       HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei
●       HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achizitia oricaruia dintre modele, in perioada 22 mai - 30 iunie 2024, de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiaza de urmatoarele cadouri si avantaje:

    Casti audio HUAWEI FreeBuds 5i
    Husa de protectie
    Garantie extra 12 luni
   
Un cupon suplimentar in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obtine o reducere de pret la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat intr-o comanda.