Seria HONOR 90 se lanseaza in Romania pe 6 iulie
3/35015
calendar_month 21 Iun 2023, 15:05

Noua serie HONOR 90, cea mai recenta iteratie a gamei de smartphone-uri din seria N, va debuta pe 6 iulie, la Paris, in cadrul unui eveniment oficial de lansare. Seria include smartphone-urile HONOR 90 si HONOR 90 Lite ce vor fi disponibile in Romania, odata cu lansarea europeana. 

Folosindu-se de tehnologii de ultima generatie si continuand strategia axata pe inovatii centrate pe utilizator, HONOR lanseaza o noua serie de smartphone-uri cu un design atractiv si performante remarcabile, stabilind astfel noi standarde in industrie. Noul HONOR 90 integreaza o serie de functionalitati menite sa surprinda utilizatorii si sa redefineasca experienta de zi cu zi. 

Ultra Clear Camera si HDR

"Ultra Clear Camera" - o functie care promite claritate si detalii exceptionale pentru fiecare fotografie. Impreuna cu impresionanta tehnologie HDR (High Dynamic Range), utilizatorii pot surprinde imagini uimitoare, ce redau culori realiste si un contrast dinamic incredibil. 

Capacitatile exceptionale de captura in conditii de iluminare scazuta permit utilizatorilor sa isi documenteze experientele, chiar si dupa apusul soarelui. Fie ca este vorba de o cina romantica la lumina lumanarilor sau de panorama uluitoare a unui oras sub lumina lunii, HONOR 90 se remarca prin capacitatea de a captura lumea din jur in toata frumusetea ei, asigurandu-se ca fiecare moment este imortalizat la o calitate deosebita. 

Billion color display cu 120Hz

HONOR introduce „Billion color display”, o caracteristica disponibila, de obicei, pentru segmentul premium al pietei de smartphone-uri. Astfel, HONOR 90 va fi capabil sa afiseze o gama larga de culori – aproximativ un miliard. Utilizatorii se pot astepta la o experienta de vizualizare vibranta si dinamica, folosind culori realiste si detalii incredibile. Fie ca ne raportam la videoclipuri, jocuri sau o simpla navigare, aceasta caracteristica face o diferenta semnificativa pentru experienta vizuala.

La caracteristicile avansate ale ecranului HONOR 90, se adauga si o rata de refresh de 120 Hz. Ratele de refresh ridicate au devenit o caracteristica foarte importanta pentru utilizatori, deoarece permit o derulare mai lina, imagini mai clare si, in general, o experienta mai placuta si mai receptiva.

Eye care features 

In prezent petrecem nenumarate ore in fata ecranelor, de aceea protejarea sanatatii ochilor nostri nu a fost niciodata mai importanta. HONOR acorda prioritate acestui aspect si introduce caracteristici care reduc emisiile de lumina albastra si ajusteaza luminozitatea si temperatura ecranului in functie de conditiile de iluminare inconjuratoare. In acest fel, utilizatorii se pot bucura de continut in confort, chiar si in timpul sesiunilor de navigare pe timp de noapte. 

Design elegant

In ceea ce priveste designul si constructia, seria HONOR 90 isi propune sa impresioneze. Smartphone-urile se vor distinge prin simplitatea designului subtire si elegant. HONOR a demonstrat in mod constant expertiza sa in crearea de smartphone-uri care nu numai ca sunt atractive din punct de vedere vizual, dar ofera si o experienta tactila exceptionala. 

Cu seria HONOR 90, HONOR continua aceasta traditie de a crea dispozitive care imbina fara efort estetica si ergonomia, asigurandu-se ca utilizatorii se vor bucura de un telefon elegant, durabil si de incredere. Totodata, smartphone-urile din serie sunt construite sa reziste la socuri si lovituri. Autonomie de pana la 2 zile

Cu o baterie impresionanta de 5000 mAh, seria HONOR 90 promite o autonomie remarcabila de pana la doua zile. Indiferent cat de solicitanta este ziua, utilizatorii pot avea incredere ca smartphone-ul va rezista o perioada indelungata.