Seria Galaxy S23 recent lansata de Samsung este disponibila oficial in Romania
8/8438
calendar_month 17 Feb 2023, 18:09
Telefoanele din noua serie pot fi achizitionate din magazinele Samsung, de pe samsung.com, dar si din magazinele partenere
Noua serie de telefoane Galaxy S23 lansata recent de Samsung Electronics este acum disponibila comercial si in Romania. Lansarea locala a seriei a avut loc in cadrul unui eveniment cu tematica cyberpunk, in cadrul caruia participantii au fost invitati sa exploreze Night Land, un univers inspirat de lumea gaming-ului.
„Ne bucuram de entuziasmul cu care a fost primita noua serie Galaxy S23, iar numarul mare de precomenzi confirma acest lucru. Aceasta noua serie ofera cele mai bune specificatii de gaming, de productivitate si de fotografie pe care care le-am pus vreodata pe un smartphone Galaxy”, declara Tiberiu Dobre, Head of MX Division in cadrul Samsung Romania si Bulgaria.
In urma cu un an, precomenzile pentru seria Galaxy S22 au reprezentat un real success pentru companie, care a reusit sa dubleze numarul de comenzi inregistrate fata de seria Galaxy S21 inca din prima saptamana de pre-comanda. Anul acesta, Samsung anunta ca rezultatele sunt chiar mai ridicate decat cele ale anului precedent, iar dintre precomenzile inregistrate in 2023, 60% au optat pentru Galaxy S23 Ultra, varianta de top a seriei.
Galaxy S23 Ultra cu noul sau senzor Adaptive Pixel de 200MP si emblematicul S Pen incorporat, alaturi de Galaxy S23+ si Galaxy S23 formeaza seria care redefineste experienta premium pe un telefon. Seria Galaxy S23 dispune de camere foto care ofera utilizatorilor mai multa libertate in a-si explora creativitatea, dar si cea mai rapida grafica mobila din lume1 datorita platformei mobile Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy. In acelasi timp, design-ul noii serii aminteste de angajamentul Samsung in ceea ce priveste sustenabilitatea, pentru productia de componente pentru noile telefoane folosindu-se cea mai mare cantitate din materiale reciclate in comparatiile cu seriile Galaxy2 anterioare.
Late Night Shopping
Vineri, 17 februarie, incepand cu ora 22:30, va avea loc un eveniment de tip Late Night Shopping, in Samsung Pop-up store din Baneasa Shopping City in cadrul caruia cei interesati de noua serie Galaxy S23 vor putea sa beneficieze de mai multe oferte speciale. Dan Cadar si Dracea vor fi prezentatorii emisiunii. Aceasta va fi putea fi urmarita si online, pe canalul de YouTube Samsung Romania.
Disponibilitate
Fanii Galaxy se vor putea bucura de orice model din seria S23 cu rate incepand de la 196 lei/luna si de un discount de 40% la asigurarea Samsung Care+ timp de 2 ani, impotriva daunelor accidentale si a furtului.
Noile telefoane pot fi cumparate din magazinele Samsung sau online pe samsung.com, dar si de la parteneri.
Acestea vin in patru nuante mate inspirate din natura: Phantom Black, Cream, Green si Lavender.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?