Samsung prezinta in exclusivitate Galaxy Z Flip6 Olympic Edition cu Galaxy AI, special pentru sportivii prezenti la Jocurile Olimpice si Paralimpice de vara de la Paris
3/37071
calendar_month 10 Iul 2024, 17:05


Smartphone-ul personalizat Galaxy Z Flip6 va fi pus la dispozitia a aproape 17.000 de sportivi care vor concura la Paris 2024, imbunatatindu-le experienta din timpul Jocurilor

Samsung Electronics Co., Ltd., partener Olimpic si Paralimpic mondial, a prezentat astazi noul Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, conceput in exclusivitate pentru sportivii care concureaza anul acesta la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition continua traditia Samsung de a pune la dispozitie tehnologia de ultima ora si inovatiile mobile in sprijinul Jocurilor.

Aceasta noua editie olimpica este prima care dispune de Galaxy AI si care vine cu o suita completa de servicii exclusive si aplicatii utile preinstalate pentru a imbunatati experienta sportivilor inca din momentul in care ajung la Paris. In plus, este prima data cand cel mai nou produs Samsung este pus la dispozitia sportivilor inainte de lansarea oficiala. Galaxy Z Flip6 va fi in centrul atentiei in cadrul Jocurilor, fiind prima editie olimpica care va avea un rol integral pe podium.

Editia aceasta se remarca prin designul compact si versatil al noului Galaxy Z Flip6, intr-o culoare galbena indrazneata, decorata cu detalii aurii ce ilustreaza inelele olimpice si semilunile paralimpice. Pentru a adauga un plus de eleganta telefonului, Samsung a incheiat un parteneriat cu Berluti, casa pariziana de lux pentru barbati, care a creat carcasa exclusiva Flipsuit pentru a se asorta cu tinutele oficiale ale echipei Frantei din timpul ceremoniei de deschidere de la Paris. Fabricata din piele Venezia, fiecare carcasa Flipsuit este unica, cu un amestec de culori vibrante inspirat de inelele olimpice care celebreaza excelenta, solidaritatea si spiritul olimpic. 

„Samsung a depasit limitele tehnologiei mobile pentru a sprijini sportivii din cadrul Jocurilor Olimpice si Paralimpice timp de aproape trei decenii”, a declarat Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business al Samsung Electronics. „Este o onoare sa punem la dispozitia sportivilor de la Paris 2024 cea mai noua inovatie Galaxy si sa le oferim oportunitatea de a descoperi capacitatile inteligente si puternice ale noului Galaxy Z Flip6, chiar inainte de lansarea oficiala pe piata. Suntem incantati sa vedem cum tehnologia noastra imbunatateste experienta sportivilor in timpul Jocurilor – de la stabilirea unor conexiuni profunde, la impartasirea si crearea amintirilor in Paris si nu numai”.

Imbunatatirea experientei sportivilor la Paris 2024 cu ajutorul dispozitivelor Galaxy AI

Decizia Samsung de a pune la dispozitia sportivilor de la Paris 2024 noul smartphone Galaxy inainte de lansarea oficiala se datoreaza rolului important al tehnologiei Galaxy AI in accelerarea unei noi ere de comunicare, productivitate si creativitate. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition include o serie de inovatii utile pentru a ajuta sportivii sa traiasca noi experiente pe parcursul Jocurilor. De asemenea, aceasta editie introduce urmatoarele functii de comunicare Galaxy AI care vor ajuta sportivii din intreaga lume sa se conecteze cu usurinta in timp ce se afla la Paris:

Traducere live[1] – traduce in timp real apelurile telefonice direct pe dispozitiv in 16 limbi diferite si permite sportivilor sa converseze in limba materna atunci cand apeleaza liniile telefonice olimpice si contactele locale. Aceasta functie este disponibila in aplicatiile specifice Samsung si aplicatii terte selectate.
Interpreter[2] – traduce instantaneu conversatiile fata in fata, facilitand discutiile dintre sportivi si voluntari. Acestia primesc traducerea in timp real pe ecranul dublu al telefonului.
Composer[3] – ajuta la redactarea e-mailurilor si a postarilor pentru social media prin utilizarea unor cuvinte-cheie simple. Pentru aplicatiile de social media in special, aceasta functie analizeaza chiar si tonul continutului, facilitand exprimarea entuziasmului sportivilor in cele mai palpitante sau emotionante momente din timpul competitiei.
 
Sportivii pot folosi Galaxy AI si pe timpul pregatirilor inainte de competitie, pentru a-si spori creativitatea si pentru a surprinde amintiri de neuitat, cu ajutorul functiilor care includ: Instant Slow-mo[4] – permite sportivilor sa inregistreze, sa partajeze si sa analizeze performantele lor in slow motion, facilitand astfel rafinarea tehnicii.
Photo Assist[5] – permite sportivilor sa obtina fotografia perfecta de fiecare data, prin redimensionarea, repozitionarea sau chiar eliminarea obiectelor nedorite din fotografii.
 
Serviciile si aplicatiile integrate fac ca experienta olimpica si paralimpica sa fie distractiva si usoara

Pentru a facilita utilizarea telefonului de catre sportivi in Paris si nu numai, fiecare Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va veni cu un eSIM Orange de 100GB de date 5G si doi ani de garantie globala Samsung. In plus, pentru a urmari cele mai recente programe din timpul Jocurilor si pentru a calatori cu usurinta intre locatiile olimpice, dispozitivele vor avea preinstalate mai multe aplicatii oficiale ale Comitetului International Olimpic (CIO), cum ar fi Athlete 365[6] , Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App si IOC hotline.

Dispozitivul va veni, de asemenea, preincarcat cu un abonament in Samsung Wallet[7] pentru bauturi gratuite de la tonomatele amplasate in Satul Olimpic si Paralimpic oferit de partenerul mondial The Coca-Cola Company, si cu un card de acces gratuit nelimitat pentru transportul public, in parteneriat cu Ile-de-France Mobilités (IDFM). Scopul acestor beneficii este de a permite sportivilor sa viziteze Parisul si restul regiunii cu usurinta.

Fiecare Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va dispune de o suita de aplicatii cu tema Paris 2024 pentru a transforma experienta sportivilor intr-una interactiva si personalizata. Printre aceste aplicatii se numara PinQuest si Galaxy Experience – pentru colectionarea si schimbul de insigne reale si digitale in timpul Jocurilor, Olympic Go! – jocul olimpic oficial, si Galaxy Skateboard – un nou joc cu Phryges, mascotele Paris 2024.

Impartasirea directa a momentelor de pe podium

Urcarea pe podiumul olimpic si paralimpic marcheaza realizarea unui vis de o viata si este unul dintre cele mai emotionante si memorabile momente pe care le poate trai un sportiv. Acest eveniment a fost fotografiat in mod traditional doar de catre personalul media acreditat, deoarece sportivilor le-a fost interzis sa aduca obiecte personale – inclusiv telefoanele mobile – in timpul ceremoniei. Astfel, privelistea a fost intotdeauna surprinsa de la distanta si nu din perspectiva unui atlet.

Pentru prima data in istoria Jocurilor Olimpice si Paralimpice, smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va fi utilizat pe podium la Paris 2024, astfel incat sportivii sa isi poata documenta propriile amintiri si emotii si sa isi sarbatoreasca victoria cu un selfie. Tehnologia personalizata Samsung va facilita sortarea selfie-urilor sportivilor in functie de sport. Fotografiile vor fi incarcate pe Athlete365 in timp real, ceea ce va permite sportivilor sa salveze si sa impartaseasca momentele speciale cu familia si fanii.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va fi expus in reprezentantele Olympic™ rendezvous @ Samsung, inclusiv in locatia de la Champs-Elysees 125, incepand cu 12 iulie. In colaborare cu CIO si Comitetul Paralimpic International (IPC), sportivii vor primi dispozitivele Galaxy Z Flip6 Olympic Edition de la Samsung incepand cu 18 iulie.

Despre implicarea Samsung in Jocurile Olimpice

Samsung a fost un partener olimpic mondial inca de la Jocurile Olimpice de Iarna Nagano 1998. Timp de peste 25 de ani, sportivii si fanii au avut incredere in tehnologia mobile transformatoare Samsung pentru a impartasi spiritul olimpic la nivel global si pentru a continua sa modeleze viitorul digital al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 si nu numai. Angajamentul companiei fata de Miscarea Olimpica intra curand in al patrulea deceniu de parteneriat si se extinde pana la Los Angeles 2028. Inovatiile Samsung in categoria echipamentelor informatice si de comunicare wireless, inclusiv echipamentele care dispun de inteligenta artificiala, realitate virtuala, realitate augmentata si 5G, vor schimba modul in care lumea traieste Jocurile Olimpice.

Despre implicarea Samsung in Jocurile Paralimpice

Samsung este Partener Mondial al Comitetului Paralimpic International (IPC) in categoria echipamentelor informatice si de comunicare wireless. Incepand cu Jocurile Paralimpice de Iarna Torino 2006, compania a sustinut cu mandrie Miscarea Paralimpica si a permis sportivilor si fanilor din intreaga lume sa impartaseasca entuziasmul si inspiratia Jocurilor prin intermediul tehnologiei mobile transformatoare Samsung. Angajamentul Samsung fata de Jocurile Paralimpice se va extinde pana la Los Angeles 2028 si va fi sarbatorit prin experiente inovatoare in domeniul comunicatiilor wireless si echipamentelor de calcul, inclusiv echipamente care integreaza inteligenta artificiala, realitatea virtuala, realitatea augmentata si 5G.

Note:

[1]Live Translate necesita o conexiune la retea si conectarea la contul Samsung. Live Translate este disponibil numai pe aplicatiile Samsung Phone preinstalate si pe unele aplicatii terte. Suportul poate varia in functie de regiune. Anumite limbi pot necesita descarcarea pachetului de limba. Disponibilitatea serviciului poate varia in functie de limba. Precizia rezultatelor nu este garantata.

[2] Interpretul necesita conectarea la contul Samsung. Anumite limbi pot necesita descarcarea pachetului de limbi. Disponibilitatea serviciului poate varia in functie de limba. Precizia rezultatelor nu este garantata. Disponibilitatea si caracteristicile acceptate pot varia in functie de tara, regiune sau operator. Disponibilitatea limbilor acceptate poate varia.

[3] Composer necesita o conexiune la retea si conectarea la contul Samsung. Disponibilitatea serviciului poate varia in functie de limba. Precizia rezultatelor nu este garantata.

[4] Functia Instant Slow-mo este disponibila pe Samsung Video Player si Samsung Gallery. Este posibil sa nu fie disponibila pe anumite tipuri de fisiere video. Precizia rezultatelor nu este garantata.

[5] Functiile pentru Photo Assist necesita o conexiune la retea si conectarea la contul Samsung. Editarea cu Generative Edit are ca rezultat o fotografie redimensionata pana la 12MP. Un filigran vizibil este suprapus pe imaginea de iesire la salvare pentru a indica faptul ca imaginea este generata de AI. Precizia si fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

[6] Athlete365 este comunitatea oficiala a sportivilor olimpici, creata pentru a dezvolta comunitatea sportivilor olimpici si pentru a le face viata mai buna. Aceasta ofera sprijin sportivilor olimpici pe parcursul calatoriei lor catre Jocurile Olimpice si dupa, punandu-le la dispozitie spatii digitale si fizice in care pot invata, se pot exprima si se pot conecta la comunitatea mai larga a sportivilor.

[7] Beneficiul de bauturi gratuite va fi disponibil in perioada 26 iulie – 8 septembrie 2024, iar beneficiul de acces gratuit la transportul public va fi disponibil in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2024