hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung One UI 5.1 disponibil si pe alte dispozitive Galaxy, pe langa seria Galaxy S23 recent lansata

Samsung One UI 5.1 disponibil si pe alte dispozitive Galaxy, pe langa seria Galaxy S23 recent lansata

calendar_month 16 Feb 2023, 11:00
Ultima actualizare software de la Samsung introduce functii noi pentru utilizatorii Galaxy in cautare de experiente mobile mai creative, personalizate si cu un grad mai mare de confort
Samsung One UI 5.1, dezvaluit recent odata cu seria Galaxy S23 la Galaxy Unpacked 2023, se va lansa in intreaga lume si pe alte dispozitive Galaxy, incepand cu seriile Galaxy S221, Z Fold4, Z Flip4, S212 si S203. Cu noul One UI 5.1, dispozitivele Galaxy vor oferi o interfata mai atractiva din punct de vedere vizual, cu noi functii care le permit un nivel mai mare de creativitate si personalizare pentru o experienta imbunatatita.
„One UI 5.1 reprezinta cel mai actual si concret exemplu al angajamentului Samsung de a oferi utilizatorilor Galaxy cele mai noi inovatii in cel mai scurt timp posibil. In ultimele cateva saptamani, am lucrat indeaproape cu furnizorii nostri de servicii si cu partenerii nostri logistici pentru a aduce One UI 5.1 pe smartphone-urile si tabletele Galaxy actuale din intreaga lume la doar cateva saptamani de la anuntul seriei Galaxy S23”, a declarat Janghyun Yoon, EVP si Senior Executive, Software Office.
Camera de nivel profesional si galerie mai captivanta
One UI 5.1 extinde functiile recent actualizate ale camerei, anuntate odata cu seria Galaxy S23. Utilizatorii Galaxy beneficiaza acum de o flexibilitate mai mare in crearea fotografiilor la calitate profesionala prin intermediul functiilor Expert RAW4 disponibile acum direct in aplicatia Galaxy Camera. Astfel, utilizatorii pot selecta acum, simplu si usor, optiunea “Mai multe” in momentul in care realizeaza o fotografie, obtinand fotografii de inalta calitate direct in formatul brut. In plus, Photo Remaster actualizat, bazat pe inteligenta artificiala, imbunatateste automat detaliile neclare ale imaginilor prin optimizarea luminozitatii, reglarea fina a detaliilor si corectiile de culoare chiar si in scenariile cu iluminare din spate. De asemenea, Photo Remaster elimina umbrele si reflexiile nedorite pentru o fotografie perfecta5.
Noile imbunatatiri de navigare in Galerie fac mai usoara ca niciodata cautarea fotografiilor si crearea albumelor de familie6 partajate. Utilizatorii pot sa atinga pur si simplu chipul unei persoane dintr-o fotografie, iar aplicatia Galerie va cauta fetele celor dragi, recomandand si alte fotografii in care apar acestia pentru albumele de familie.
O experienta mobila unica, personalizata in functie de fiecare utilizator
Samsung s-a concentrat mult timp pe a oferi utilizatorilor Galaxy un control mai mare asupra dispozitivelor prin personalizarea diferitelor aspecte la nivel de interfata de utilizare. One UI 5.1 ofera cateva functii noi care permit oamenilor sa ajusteze aproape fiecare element al experientei lor mobile – de la aspectul vizual, la comunicatii, actiuni si multe altele. Samsung a introdus noi functii care pot intelege modul in care sunt utilizate dispozitivele, reusind astfel sa ofere cele mai potrivite recomandari. De exemplu, noul widget meteo dinamic analizeaza conditiile climatice si creeaza un design personalizat care reflecta situatia meteorologica din acel moment. Modurile si rutinele s-au extins pentru a permite imagini de fundal personalizate, tonuri de apel, sensibilitate la atingere si fonturi care pot personaliza activitati specifice pentru un confort sporit. One UI 5.1 imbunatateste, de asemenea, widgetul de sugestii inteligente7, adaugand posibilitatea de a recomanda melodii si playlist-uri Spotify8 pe baza activitatilor utilizatorilor – muzica pentru deplasari sau relaxare, spre exemplu.
Conectivitate mai mare in ecosistemul Galaxy
Samsung a dezvoltat One UI pentru a aduce o mai buna integrare si conectivitate in ecosistemul mobil, introducand functii care sprijina acest obiectiv. Utilizatorii se pot bucura de un ecosistem conectat atat pe mobile, cat si pe computer, cu un control multiplu extins intre Galaxy Book si smartphone-uri10. Acest lucru le permite utilizatorilor sa partajeze mouse-ul, tastatura sau trackpad-ul Galaxy Book nu doar cu tableta Galaxy, ci si cu anumite telefoane Galaxy acum. Astfel, ei pot sa copieze si sa insereze text sau sa faca drag and drop cu imagini de pe un dispozitiv pe altul fara probleme. Mai mult, Link to Windows le permite utilizatorilor sa navigheze pe Samsung Internet de pe telefon, schimband dispozitivul si continuand activitatea inceputa cu aceleasi pagini de internet, dar de pe computer11. Aceste pagini pot fi, de asemenea, deschise de pe un dispozitiv pe altul, usurand si mai mult viata de zi cu zi.
Disponibilitate
Actualizarea software One UI 5.1 incepe sa fie lansata pentru seriile Samsung Galaxy S2212, Z Fold4, Z Flip4, S2113 si S2014. Actualizarile software pentru dispozitivele Galaxy suplimentare, precum Galaxy Z Fold3 si Z Flip3, vor fi disponibile in saptamanile urmatoare.

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?