hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung Louvre poate deveni Omnia Pro

Samsung Louvre poate deveni Omnia Pro

calendar_month 15 Iun 2009, 08:56
Samsung B7610 este asteptat undeva in toamna acestui an. Cum B7610 nu e cel mai atragator sau usor de retinut nume, acest telefon ar fi trebuit sa se numeasca Louvre.

Intre timp cei de la Samsung probabil s-au rasgandit. Recent au publicat in galeria lor de presa cateva imagini cu ceea ce se credea ca va fi Samsung Louvre, dar la care ei s-au referit ca fiind Samsung Omnia Pro. Sa fie vorba de o schimbare de nume sau poate de doua telefoane cu aspect exterior asemanator si performante diferite?
Cu siguranta vom stii dupa lansarea din toamana, in cazul in care Samsung nu va emite un comunicat de presa mai devreme legat de acest subiect.

Fie ca se va numi Omnia Pro sau Louvre, iata cateva specificatii tehnice ale acestui terminal: touchscreen AMOLED de 3.5 inchi, camera de 5MP cu autofocus si flash, procesor de 800 MHz, conectivitate 2G si 3G, GPS, WiFi, Bluetooth, FM Radio, memeorie interna de 1 GB plus slot micro SD de pana la 32GB, TV out, mufa mini USB, casti 3.5 mm si baterie de 1500mAh.

Pentru a veni in inatmpinarea celor care folosesc telefonul mobil pentru a citi si raspunde la e-mailuri, dar si pentru cei care comunica mai des prin chat si SMS, Louvre/Omnia Pro are tastatura slide full QWERTY.
Sistemul de operare va fi Windows 6.1 cu posibilitate de upgrade la 6.5 atunci cand aceasta va aparea in septembrie.
Pretul estimat la lansare va fi de 350 de euro. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?