Samsung la Mobile Word Congress 2023: Vizitatorii vor descoperi cele mai noi produse, servicii si inovatii Galaxy de anul acesta
8/8457
calendar_month 27 Feb 2023, 15:24
Vizitatorii standului Samsung se vor putea bucura de experiente epice cu noua serie Galaxy S23 si ecosistemul sau de produse si servicii conectate
Samsung Electronics isi va prezenta cele mai noi produse si servicii, precum Galaxy S23 Ultra si Galaxy Book3 Ultra1, in cadrul Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, ​​Spania, intre 27 februarie si 2 martie, 2023. Vizitatorii standului Samsung vor avea oportunitatea sa descopere cele mai recente inovatii Samsung Galaxy printr-o serie de expozitii captivante si interactive.
„La Samsung, credem ca viitorul inovatiei Galaxy consta in angajamentul investit in zona de sustenabilitate si in colaborarea deschisa cu partenerii. La editia MWC din acest an, suntem incantati sa aratam modul in care cele mai noi serii de produse Samsung, precum Galaxy S23 Ultra si Galaxy Book3 Ultra, exemplifica si sustin abordarea Samsung de a permite noi posibilitati care ne imbunatatesc viata de zi cu zi”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile eXperience (MX) Business at Samsung Electronics.
Experiente epice cu produse puternice si servicii inovatoare
Cele mai recente inovatii Samsung stabilesc un nou standard pentru experientele mobile premium, care sunt imbunatatite si mai mult de ecosistemul sau de produse si servicii. La MWC 2023, Samsung arata modul in care seria Galaxy S23 inglobeaza angajamentul sau fata de inovatia de top in industrie, prin surprinderea de continut epic si crearea de noi experiente, totul cu un design mai ecologic.
Sistemul avansat de camere din seria Galaxy S23 ofera utilizatorilor mai multa libertate in a-si explora creativitatea, permitandu-le sa surprinda fotografii si videoclipuri cu adevarat cinematografice. Vizitatorii standului pot testa noile functii ale camerei Galaxy S23 Ultra, precum capabilitatile Nightography prin intermediul senzorului Adaptive Pixel de 200MP2 pentru fotografii cu detalii incredibile, precum si fotografii portret avansate cu ajutorul AI Stereo Depth Map. Seria Galaxy S23 ofera gamerilor si creatorilor cea mai rapida si mai puternica performanta de pana acum pe un dispozitiv Galaxy3. Vizitatorii pot testa la stand jocuri si pot experimenta performanta puternica de gaming a lui Galaxy S23 Ultra.
La baza inovatiei Samsung Galaxy Ultra se afla experienta conectata prin intermediul ecosistemului Galaxy extins. Vizitatorii pot explora functiile conectate fara probleme, de la telefon la computer, cu noul Galaxy Book3 Ultra, care ofera flexibilitate rapida pe mai multe dispozitive, ecrane si sisteme de operare. Participantii la MWC pot descoperi, de asemenea, cele mai bune servicii Samsung, cu demonstratii de instruire a somnului cu ajutorul Samsung Health pe Galaxy Watch5, si conectarea si controlul dispozitivelor de acasa cu SmartThings. De asemenea, pot explora functiile de confidentialitate si optiunile de personalizare nesfarsite disponibile pe dispozitivele Galaxy cu One UI 5.1.
Toate noile inovatii standard ale seriei Galaxy S23 sunt inglobate intr-un design care promoveaza angajamentul Samsung in materie de sustenabilitate. Seria Galaxy S23 incorporeaza acum materiale reciclate pe mai multe componente ale dispozitivului fata de ​​orice alt smartphone Galaxy4 precedent si este construita pentru a rezista cu o capacitate de durabilitate si reparatie sporita, facandu-l fiabil si pentru anii urmatori. La stand, participantii pot afla despre noul angajament al Samsung privind conceptul sau de „Everyday Sustainability” si pot vedea o instalatie de arta captivanta compusa din mai multe generatii de dispozitive din seria S reciclate.
Integrari Samsung la MWC in colaborare cu partenerii
Samsung crede in colaborarea deschisa cu parteneri de top din industrie pentru a crea cele mai bune experiente pentru clientii sai. Datorita acestei abordari, vizitatorii vor putea gasi brandul Samsung la diferite standuri partenere pe tot parcursul MWC din acest an. Participantii pot vizita Android Avenue (intre Hall2 si Hall3) pentru a afla despre materialele ecologice utilizate in seria Galaxy S23, pot personaliza notificarile sonore pe cele mai recente smartphone-uri Galaxy si chiar pot face selfie-uri direct de pe dispozitivele Galaxy Watch5 expuse. Samsung va face, de asemenea, parte din standul Qualcomm (Hall3, 3E10), unde vizitatorii pot vedea performanta de top a Galaxy S23 Ultra, prezentand noul Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Standul de display Samsung (Hall 2, 2K40) va demonstra durabilitatea sticlei ultra subtiri (UTG) de la Samsung, utilizata pe Galaxy Z Fold4.
Standul Samsung MX (Hall3, 3I10) de la MWC este situat in Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via.