hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung Internet 17.0 pune confidentialitatea si securitatea pe primul loc

Samsung Internet 17.0 pune confidentialitatea si securitatea pe primul loc

calendar_month 04 Mai 2022, 16:33
Versiunea oficiala a Samsung Internet 17.0 este acum pregatita de descarcare din Google Play sau Galaxy Store

Samsung a lansat astazi oficial noul Samsung Internet 17.01, o actualizare care îi atribuie browser-ului caracteristici de confidentialitate si securitate centrate pe utilizator. Cea mai recenta versiune include functia Smart anti-tracking si acces prioritar HTTPS setat implicit, cu noi modalitati de autentificare web. Experienta generala de utilizare a fost, de asemenea, îmbunatatita, cu tab-uri pentru drag and drop si optiuni suplimentare de limba pentru traduceri, satisfacând astfel o mare varietate de nevoi ale utilizatorilor.

„Cu fiecare noua generatie de Samsung Internet, ne-am angajat sa dezvoltam o experienta de navigare superioara, care nu face niciodata compromisuri în ceea ce priveste confidentialitatea sau securitatea. Samsung Internet 17.0 este rezultatul anilor de cercetare care ne-au permis sa punem cea mai puternica si protejata experienta de navigare de pâna acum în mâinile oricarui utilizator Galaxy”, a declarat Heejin Chung, Head of Web R&D Group, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Confidentialitate implicita
Samsung Internet 17.0 îmbunatateste functia Smart anti-tracking bazata pe AI, care este acum activata implicit2. Aceasta caracteristica va ajuta la blocarea tertilor care încearca sa urmareasca informatiile personale ale utilizatorilor, acestia putând acum sa foloseasca implicit si o setare HTTPS mai sigura atunci când introduc o adresa URL pe Samsung Internet 17.0.

Functia inteligenta de anti-tracking activata implicit.

Acces rapid si usor la activitatile de confidentialitate
Samsung Internet 17.0 le ofera utilizatorilor o imagine de ansamblu cuprinzatoare asupra modului în care browserul Samsung le protejeaza întreaga experienta web. Cu Samsung Internet 17.0, un instantaneu vizual al dashboard-ului de confidentialitate al unui utilizator este disponibil direct în pagina Acces rapid. Aceasta ofera o înregistrare detaliata a activitatilor si setarilor saptamânale care pot fi ajustate pentru a se potrivi preferintelor de confidentialitate ale utilizatorilor.

Utilizatorii pot verifica dashboard-ul de confidentialitate din pagina Acces rapid.

Samsung Internet 17.0 ofera, de asemenea, o modalitate de a utiliza securitatea externa sau cheile de securitate de pe dispozitiv ca alternativa pentru dubla autentificare, prin SMS sau aplicatie.

O experienta de utilizator mai usoara si mai puternica
Cea mai recenta actualizare a browserului Samsung include câteva îmbunatatiri privind experienta generala de utilizare, inclusiv capacitatea de a glisa si plasa tab-uri în grupuri de tab-uri personalizate. Acest lucru face navigarea si organizarea sa fie mai fluide si mai rapide.

Drag and drop cu usurinta pentru a clasifica tab-urile în grupuri.

Samsung Internet 17.0 va aduce, de asemenea, experiente de cautare îmbunatatite în marcaje, istoric si pagini salvate. Browserul recunoaste greselile comune ale utilizatorilor si poate procesa interogari de potrivire bazate pe cuvinte pentru a gasi fraze sau propozitii dintr-o baza de date bazata pe marcaje si pagini salvate. Potrivirea fonetica permite, de asemenea, cautarea unor termeni specifici pe baza modului în care suna, iar capacitatile de traducere au fost sporite prin adaugarea a cinci limbi noi, crescând astfel numarul total la 263.Îmbunatatirea experientei de cautare cu functia de recunoastere a greselilor de scriere. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?