Samsung Internet 14.0 Beta este acum disponibil!
7/7536
calendar_month 10 Mar 2021, 13:05
Versiunea beta a Samsung Internet 14.0 poate fi acum descărcată de pe Google Play Store sau Galaxy Store.

Samsung a lansat Samsung Internet 14.0 beta ce oferă setări îmbunătățite de confidențialitate și securitate, o experiență de vizualizare reînnoită pe dispozitivele pliabile Galaxy și noi inovații privind interfața de utilizare.
„Samsung caută în permanență noi modalități de a îmbunătăți securitatea serviciilor sale și de a proteja confidențialitatea utilizatorilor. Cu Samsung Internet 14.0 beta ne dorim ca utilizatorii să se bucure de o navigare lipsită de griji, știind că pot avea control deplin și vizibilitate asupra datelor lor cu caracter personal”, spune Du Kim, VP and Head of Web R&D Group, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.
Funcții de confidențialitate noi și îmbunătățite
Samsung Internet 14.0 beta oferă o protecție sporită în timpul navigării cu ajutorul funcției Smart Anti Tracking îmbunătățită, care detectează imediat încercările de urmărire și colectare de date ale oricărui site web, oprindu-le automat.
Samsung Internet 14.0 beta introduce, de asemenea, un nou panou de control de securitate, conceput pentru a facilita monitorizarea și controlul setărilor de confidențialitate, dar și vizualizarea statisticilor zilnice utile, precum și câte pop-up-uri și trackere au fost blocate. Această funcție ajută în luarea unor decizii informate și sigure cu privire la caracteristica de confidențialitate.

Experiență de vizualizare reînnoită pe dispozitivele pliabile Galaxy

Utilizatorii de dispozitive pliabile Galaxy, se vor putea bucura mai mult acum de modul Flex1, care va permite vizionarea unui videoclip în jumătatea superioară a ecranului, în timp ce comenzile video vor fi afișate în jumătatea inferioară pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.

Cu Samsung Internet 14.0, modul Flex va fi activat automat la redarea unui videoclip pe ecran complet, fără să mai fie nevoie de activarea funcției – Asistent Video – în prealabil.

Multitasking de nivel următor

Samsung Internet 14.0 beta îi permite funcției App Pair să lanseze în mod simultan2 mai multe browsere de internet Samsung, astfel încât utilizatorii să-și poată vizualiza conținutul web într-un format de ecran divizat. Acest lucru înseamnă, spre exemplu, faptul că utilizatorii vor putea viziona un tutorial în timp ce citesc o rețetă de gătit sau pot compara cu ușurință prețurile atunci când fac cumpărături online.

Experiență de navigare personalizată cu fontul preferat
Cu Samsung Internet 14.0 beta, utilizatorii își pot personaliza experiența de navigare online, aplicând fontul preferat3 sau oricare alt font care să le ușureze vizualizarea conținutului în format text. Introducând „Labs” în meniul Samsung Internet Settings, fonturile site-urilor web se vor sincroniza cu cele de pe telefon.

Alte caracteristici utile ale Samsung Internet 14.0 beta:

• Funcția „S Pen to text” pe seria Galaxy Tab S7: folosind S Pen-ul, utilizatorii pot scrie acum direct în zona casetei de text, iar scrierea de mână va fi transformată automat în text digital4.

• Modul Reader: modul Reader îmbunătățit poate fi utilizat pentru a reorganiza automat paginile cu conținut ridicat de text într-un format mai ușor de citit.• Extensie de traducere: dezvoltată de motorul de traducere Samsung Research, această extensie de browser acceptă 18 limbi5, permițând vizualizarea cu ușurință a traducerilor din timpul navigării pe pagina web.

După perioada de testare beta, Samsung Internet 14.0 va fi lansat oficial în luna aprilie. Utilizatorii care folosesc deja Internet Samsung, vor primi o notificare atunci când noua versiune va fi disponibilă.