hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung Galaxy S4 - primele teste de baterie, rezultate foarte bune

Samsung Galaxy S4 - primele teste de baterie, rezultate foarte bune

calendar_month 28 Mar 2013, 09:00
Varful de gama al Samsung, noul Galaxy S4, pare sa impresioneze din ce in ce mai mult odata cu publicarea rezultatelor mai multor teste.
Dupa ce in testele de performanta hardware Galaxy S4 a batut tot, obtinand scoruri chiar mai mari si decat HTC ONE, iata ca varful de gama al Samsung "recidiveaza". De aceasta data, testele realizate pentru verificarea performantei bateriei Galaxy S4 demonstreaza ca sud-coreenii nu s-au jucat cand au dezvoltat noul smartphone.

Testele realizate de GSMArena arata ca Samsung Galaxy S4 functioneaza in regim de apeluri 13 ore si 53 de minute, ceea ce il plaseaza la egalitate cu HTC ONE si iPhone 5, insa depaseste asteptarile cand vine vorba de navigare pe internet. Galaxy S4 ofera in web browsing o autonomie de 8 ore si 42 de minute, depasind concurenta.

De asemenea, smartphone-ul Samsung ofera o autonomie de 10 ore si 16 minute atunci cand este folosit pentru playback video. Per total, smartphone-ul are o autonomie de 63 de ore, ceea ce inseamna ca, la o utilizare medie, Galaxy S4 va fi incarcat la un interval de aproximativ trei zile.
Surse: GSMArena, PhoneArena 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?