Samsung Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G: Inovatie si securitate pentru toti fanii Galaxy
3/36315
calendar_month 11 Mar 2024, 11:45


Cu caracteristici de securitate imbunatatite si o experienta de vizualizare mai buna, noile dispozitive din seria Galaxy A democratizeaza experienta Galaxy pentru toti

Samsung Electronics lanseaza astazi Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G, doua smartphone-uri ce reflecta angajamentul continuu al Samsung de a aduce cele mai bune inovatii din piata de mobile la indemana tuturor.

Ambele device-uri vin cu caracteristici extinse de securitate, precum Knox Vault, si ofera noi capacitati de fotografiere inspirate din inovatiile camerelor de varf Galaxy, alaturi de un ecran remarcabil ce se adapteaza la mediul inconjurator al utilizatorilor prin intermediul Vision Booster.

„Cu seria Galaxy A, extindem cele mai recente tehnologii catre un public mai larg, astfel incat mai multe persoane sa poata beneficia de ele. Suntem incantati sa deschidem si mai multe posibilitati pe seria Galaxy A in acest an, inclusiv prin oferirea, pentru prima data pe aceasta serie, a serviciului Samsung Knox Vault. Utilizatorii seriei Galaxy A se vor bucura astfel de experiente de utilizare remarcabile pe noile lor telefoane mobile.”, declara TM Roh, Presedinte si Sef al Diviziei de Mobile Experience in cadrul Samsung Electronics.

Divertismentul si creativitatea se reunesc in noua serie Galaxy A

Cu functia Nightography imbunatatita, Galaxy A55 5G face fotografii mai clare si mai vibrante chiar si in conditii de iluminare scazuta. Procesorul avansat de imagine cu Inteligenta Artificiala (ISP) al Galaxy A55 5G produce imagini uimitoare in conditii de lumina scazuta, cu adevarat remarcabile pentru seria Galaxy A. Nu doar peisajele arata uimitor. Modul Night Portrait si videoclipurile HDR de 12 biti asigura ca persoanele din fiecare imagine arata excelent, astfel incat utilizatorii vor avea amintiri cu prietenii si familia fara a depinde de iluminarea perfecta.

Atat Galaxy A55 5G, cat si Galaxy A35 5G ofera capacitati de fotografiere incredibile, conform renumelui produselor Galaxy. In plus, cele doua produse dispun si de functii precum stabilizarea optica a imaginii (OIS) si stabilizarea digitala a imaginii video (VDIS), ceea ce inseamna ca fotografiile si videoclipurile vor fi clare chiar chiar si atunci cand sunt realizate in miscare.

Noile produse continua traditia seriei Galaxy A de a oferi experiente de utilizare distractive si captivante accesibile pentru toti utilizatorii. Acestia se pot bucura de vizionarea celor mai noi emisiuni sau navigarea pe retelele sociale datorita ecranelor Super AMOLED, care ofera o claritate uimitoare in Full High Definition. De asemenea, ambele telefoane au ecrane de 6,6 inci , care ofera experiente clare si luminoase in diverse conditii de iluminare, datorita functiei Vision Booster.

Cele mai puternice inovatii in securitate ale Samsung sunt aici pentru a proteja mai multi clienti pe termen lung si in mod inteligent

Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G aduc pentru prima data utilizatorilor seriei Galaxy A una dintre cele mai inovatoare caracteristici de securitate ale Samsung, prezenta in gama de varf Galaxy: Samsung Knox Vault.

Ca solutie de securitate bazata pe hardware si rezistenta la manipulare, Samsung Knox Vault ofera o protectie completa impotriva atacurilor de hardware si software, prin crearea unui mediu de executie sigur, izolat fizic de procesorul principal si memoria sistemului. Aceasta poate contribui la protejarea celor mai sensibile date de pe dispozitiv, inclusiv datele de identificare a ecranului de blocare, cum ar fi codurile PIN si parolele.De asemenea, Samsung Knox Vault protejeaza cheile de criptare ale dispozitivului, criptand datele private ale utilizatorilor stocate in dispozitiv. Doar un utilizator cu credentialele corecte ale ecranului de blocare poate accesa datele, chiar si in cazul in care dispozitivul este pierdut sau furat.

Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G beneficiaza si de securitatea oferita de Samsung Knox, platforma de securitate multi-layer a seriei Galaxy. Samsung Knox este una dintre cele mai de incredere platforme de securitate din lume, proiectata pentru a proteja informatiile critice si pentru a preveni vulnerabilitatile, oferind un hardware securizat la nivelul intregului dispozitiv, detectare in timp real a amenintarilor si protectie colaborativa, acoperind intregul ecosistem Galaxy.

Pentru si mai multe modalitati de a ramane protejat, seria Galaxy A ofera Auto Blocker, un pachet optional de masuri suplimentare de securitate. Atunci cand este activat, Auto Blocker poate bloca instalarile de aplicatii din surse neautorizate, furnizand verificari de securitate  ale aplicatiilor pentru a detecta potentialul malware si pentru a bloca comenzile si instalarile potential malitioase de software pe telefon atunci cand este conectat prin cablu USB. Utilizatorii noii serii Galaxy A vor avea, de asemenea, acces la tabloul de bord pentru securitate si confidentialitate al Galaxy, astfel incat utilizatorii pot vedea mai usor ce se intampla cu datele lor si pot retrage orice permisiune atunci cand doresc. De asemenea, pot beneficia de Partajarea Privata (parte a Functiei de Partajare Rapida), care permite partajarea securizata si criptata a fisierelor private ce contin informatii personale sau financiare importante. Pentru a asigura confidentialitatea, utilizatorii pot controla permisiunile de acces ale destinatarului si data de expirare a fisierului, putand, de asemenea, sa limiteze capturile de ecran sau descarcarile.

Noile smartphone-uri din seria Galaxy A demonstreaza angajamentul Samsung de a se asigura ca dispozitivele Galaxy raman sigure si actualizate pentru o perioada mai lunga de timp. Cu Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G, utilizatorii vor beneficia de pana la patru generatii de actualizari ale sistemului de operare Android si One UI, precum si de cinci ani de actualizari de securitate. Aceste actualizari optimizeaza durata de viata a dispozitivelor, mentinandu-le echipate cu cele mai recente functii Galaxy si Android.

O conexiune fluenta cu ecosistemul in continua expansiune al Samsung Galaxy

Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G sunt complet compatibile cu ecosistemul Galaxy, oferind utilizatorilor o experienta fluenta si integrata pe o gama larga de dispozitive Galaxy. Utilizatorii isi pot urmari obiectivele de fitness conectand Galaxy Fit3 sau Galaxy Watch6 la smartphone-ul lor din seria Galaxy A. In plus, datorita functiei Auto Switch, apelurile primite vor fi comutate automat catre Galaxy Buds FE conectate pentru o mai mare comoditate.

Noile Samsung Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G vor fi disponibile in Romania pe samsung.com/ro si in magazinele partenere incepand cu data de 20 martie.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?