Samsung Galaxy A52s 5G ofera functii de divertisment imbunatatite la o valoare excelenta
7/7700
calendar_month 30 Aug 2021, 13:38
Noul Samsung Galaxy A52s 5G le permite tuturor să se bucure de o experienta de joc imbogatita cu un chipset imbunatatit si o incarcare super rapida la un pret potrivit nevoilor lor.
Samsung a anunțat lansarea noului Samsung Galaxy A52s 5G, făcând inovația puternică accesibilă tuturor. După Galaxy A52 5G lansat la începutul acestui an, Galaxy A52s 5G este echipat cu procesorul Snapdragon 778G actualizat de Qualcomm pentru performanțe îmbunătățite, precum și cu o nouă variantă uimitoare de culoare Awesome Mint. Samsung Galaxy A52 5Gs va extinde, de asemenea, experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul mai larg al dispozitivelor conectate Samsung Galaxy, precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag și Samsung Galaxy Tab S7 / S7 +1.

Un design și un display care ies în evidență
Galaxy A52s 5G permite o experiență vizuală mai completă cu ecranul său Infinity-O, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de filmele preferate pe un ecran mare, plat și captivant Super AMOLED de 6,5”. Iar jocurile tocmai s-au îmbunătățit cu rata de reîmprospătare super smooth de 120Hz, concepută pentru ore neîntrerupte de scrolling și joacă.

Limite împinse cu fotografii awesome
Utilizatorii se pot bucura acum de o experiență foto îmbunătățită cu ajutorul camerei Multi Role Quad, astfel încât aceștia să-și poată duce pasiunea pentru fotografie la următorul nivel. Cu camera principală de 64MP (OIS) a telefonului Samsung Galaxy A52s 5G, Ultra Wide, Tele și Macro, surprinderea de fotografii awesome nu a fost niciodată atât de ușoară. Mai mult, camera frontală de 32MP ajută la realizarea fotografiilor selfie uimitoare.  • Quad CAM spate cu OIS – Camera de 64MP le permite utilizatorilor să realizeze fotografii mai clare în timpul zilei și mai luminoase pe timp de noapte. OIS se asigură că imaginile realizate, atât pe timp de zi, cât și pe noapte, nu prezintă blur, chiar și în condiții de lumină slabă.


  • Camera Selfie – 32MP pentru selfie-uri care ies în evidență.


  • Cameră Ultra Wide / Macro – Surprinde perfect întreaga panoramă pe care privirea o poate cuprinde și lărgește orizontul cu ajutorul camerei Ultra Wide de 123˚. Camera Macro de 5MP permite, de asemenea, surprinderea celor mai mici detalii ale subiecților.


  • Single Take / Night Mode – Single Take le permite utilizatorilor să fotografieze o singură dată un anumit obiect, spre exemplu, și să obțină mai multe opțiuni de cadre surprinse și îmbunătățite prin AI, în timp ce Mode Night le permite să realizeze fotografii vibrante și bogate, chiar și în lumină slabă.


  • Fun Mode – Utilizatorii pot acum să aplice filtre AR de Snapchat prin intermediul Fun Mode atunci când aceștia extrag conținutul din aplicația camerei native.Divertismentul nu a fost niciodată mai convenabil
Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc puternică cu Game Booster bazat pe AI. Funcția Frame Booster adaugă imagini virtuale între cadre pentru a netezi grafica, astfel încât experiența de joc să fie la cote maxime. Bateria Awesome de 4.500 mAH2 de lungă durată vine, de asemenea, cu o încărcare super rapidă de 25W, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru jocuri și mai puțin timp de așteptare pentru o încărcare completă.Acum utilizatorii pot obține o experiență audio stereo fără căști, direct de pe telefon. Cu un sunet cinematografic, Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se scufunde în conținutul pe care îl urmăresc grație difuzoarelor stereo și Dolby Atmos pentru o experiență cu adevărat captivantă de sunet surround 3D.

Galaxy A52s 5G are IP67, ceea ce îl face rezistent la apă, putând fi scufundat până la 1m adâncime timp de 30 de minute3. Imediat după, utilizatorii pot usca telefonul și pot continua să se joace, să urmărească conținut sau să realizeze fotografii.

Hyper rapid 5G
Galaxy A52s 5G revoluționează rutina zilnică cu o rețea 5G mai rapidă și mai receptivă, pentru a obține conectivitate în timp real, astfel încât utilizatorii să poată face mai mult din ceea ce iubesc fără să aștepte. Întreruperea este acum un lucru de domeniul trecutului, cu performanța 5G care le permite utilizatorilor să se scufunde complet în jocuri cu o întârziere aproape zero.

Caracteristici suplimentare
Galaxy A52s 5G cuprinde funcții suplimentare, îmbunătățind experiența generală de utilizare.  • RAM Plus – Rulați aplicațiile mai rapid și mai eficient cu extinderea optimizată a memoriei.


  • One UI 3 – Conceput pentru confortul utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată realiza mai multe lucruri pe un singur ecran. Ecranul dinamic de blocare permite libera personalizare.


  • Samsung Knox – Utilizatorii pot menține în siguranță tot ceea ce contează pentru ei cu ajutorul securității Samsung pe mai multe straturi.


  • Partajare ușoară în Galaxy Eco-System – Partajarea rapidă îmbunătățită este modalitatea de a transfera fișierele rapid și într-un mod intuitiv și poate susține chiar partajarea albumelor.Disponibilitate
Noul Samsung Galaxy A52s 5G (pornind de la prețul recomandat de 2.199 RON) este disponibil în România din această săptămână. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint.

Pentru mai multe informații despre Samsung Galaxy A52s 5G, dar și despre celelalte produse din seria A, vizitați https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a-series/.

Specificații

Display

Dimensiune Rezoluție

6.5″ FHD+ Super sAMOLED, 120Hz

Display

Infinity-O

Camera

Spate

64 MP AF (F1.8) + 12MP FF (F2.2) + 5 MP FF (F2.4) + 5 MP FF (F2.4)

Față

32MP FF (F2.2)

Procesor

Snapdragon 778G

Memorie

RAM

6GB

ROM

128GB

Micro SD4

Până la 1TB

Baterie

Capacitate (Standard)

4,500 mAh (Standard)

Încărcare

25W Încărcare Super Rapidă

(Adaptive Fast charging)

Dimensiune

159.9 x 75.1 x 8.4mm / 189g(TBD)

Altele

IP67, amprentă digitală pe ecran, tip C,
Samsung Pay1 Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag și Samsung Galaxy Tab se vând separat.


2 Valoare standard testată în condiții de laborator de către o terță parte. Valoarea standard este estimarea medie a valorilor luând în considerare deviația capacității bateriilor pentru echipamentele testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.


3 Pe baza condițiilor de testare pentru scufundare în până la 1 metru de apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este rezistent la praf.4 Cardul SD se vinde separat.