hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung anunta lansarea comerciala a noilor telefoane din seria Galaxy A

Samsung anunta lansarea comerciala a noilor telefoane din seria Galaxy A

calendar_month 20 Mar 2024, 13:34


Samsung Electronics aduce in Romania cele mai noi modele din seria Galaxy A: Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G.

Ambele smartphone-uri sunt concepute sa ofere performante remarcabile si o experienta de utilizare fluida. Ecranele Super AMOLED, de pana la 6,6 inci, ofera imagini clare si vii, perfecte pentru vizualizarea continutului multimedia. Ambele telefoanele pot filma acum in HRD.

De asemenea, ambele sunt echipate cu procesoare puternice, asigurand o functionare rapida si fara intreruperi in aplicatii si jocuri. In plus, acestea vin cu suport pentru Samsung Knox, platforma de securitate multi-layer a seriei Galaxy, care protejeaza informatiile critice si previne vulnerabilitatile, asigurand un nivel ridicat de securitate si confidentialitate pentru utilizatori.

Galaxy A55 5G si Galaxy A35 5G reprezinta doua optiuni excelente pentru utilizatorii care cauta un smartphone versatil si performant.

Oferta comerciala de lansare

La achizitionarea oricarui model Galaxy A55 5G sau Galaxy A35 5G, clientii primesc cadou Galaxy Fit3 si pot beneficia de o reducere de 50% pentru orice tip de asigurare Samsung Care+. Aceasta oferta speciala este disponibila in perioada 20 martie - 20 aprilie 2024, in limita stocului disponibil.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: