Samsung anunta disponibilitatea comerciala a noii serii Galaxy A
8/8005
calendar_month 21 Apr 2022, 10:35
Telefoanele ofera tot ce are mai bun seria Galaxy la un pret avantajos
Samsung Electronics anunta disponibilitatea comerciala în Romania a noii serii Galaxy A, formata din Galaxy A53 5G si Galaxy A33 5G.
Telefoanele din seria Galaxy A ofera o experienta mobila excelenta, un pachet complet cu cele mai recente inovatii Galaxy la un pret avantajos. Telefoanele sunt echipate cu un nou procesor, camere foto cu tehnologie AI, display luminos si cursiv, baterie de lunga durata, toate încapsulate în design-ul elegant si subtire deja consacrat.
Galaxy A53 5G detine un sistem de patru camere, cu o o camera OIS de 64MP cu tehnologie VDIS, precum si o camera frontala de 32MP, pentru fotografii clare si stabile. În plus, Night Mode a fost îmbunatatit, astfel încat fotografiile, cat si videoclipurile în lumina slaba, pe timp de noapte, vor iesi acum mult mai clare si mai luminoase.
Ambele telefoane sunt echipate cu display AMOLED de 6.5 inci pe Galaxy A53 5G, respectiv 6,4 inci pe Galaxy A33 5G, iar rata de refresh este de 120Hz pe Galaxy A53 5G, respectiv 90Hz pe Galaxy A33 5G, oferind astfel o experienta de vizionare a continutului excelenta, chiar si în conditii de luminozitate extrema.
Design-ul celor doua telefoane este unul elegant, durabil si practic, camerele fiind îmbinate perfect în carcasa telefonului; sunt dotate cu Corning® Gorilla® Glass 5 si certificate IP67 – pentru rezistenta la apa si praf.
În perioada 18-25 aprilie, ca parte din campanie de Paste, la orice telefon Galaxy A53 5G cumparat de pe samsung.com/ro sau din magazinele partenere, consumatorii vor primi o pereche de Galaxy Buds Live cadou, la pretul telefonului. Mai multe detalii despre ofertele promotionale de Paste puteti gasi aici: https://www.samsung.com/ro/offer/campanie-paste/.
Galaxy A33 5G va putea fi comandat de pe samsung.com/ro si de la magazinele partenere începand cu 22 aprilie.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?