hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung anunta 4 modele Omnia, LG contracareaza cu Aigen

Samsung anunta 4 modele Omnia, LG contracareaza cu Aigen

calendar_month 16 Iun 2009, 09:58

Samsung a anuntat in cadrul conferintei de presa sutinute ieri nu unul, ci patru modele noi de Omnia. Acestea sunt dupa cum urmeaza:
Omnia Pro B7610, terminal potrivit pentru utilizatorii bussiness, vine cu tastatura culisanta QWERTY, camera de 5MP, HDSPA si WiFi, versinea 9.5 a browserului Opera, GPS si ecran tactil AMOLED. Poate suporta mai multe conturi email, precum si Microsoft Office Suite. Primele imagini cu Omnia Pro vi le-am prezentat AICI, in cursul zilei de ieri.

OmniaPRO B7320, un telefon destinat unui public mai tanar, are tastatura QWERTY in stilul Backberry, Email, Aplicatii dedicate pentru Facebook si MySpace, MSN, Google si Yahoo Messenger, camera de 3 MP, Radio FM si WiFi.


OmniaLITE B7300, un telefon despre care cei de la Samsung spun ca va fi cel mai ieftin din gama, va avea interfata TouchWiz 2.0, 3D Multimedia Player, va suporta mai multe conturi de email, Microsoft Office Suite, browserul Opera preinstalat, HSDPA si WiFi, codecuri pentru diferite formate video, fara a mai necesita convertirea in formate preferentiale, camera de 3 MP si A-GPS.
Omnia II I8000, va rula Windows Mobile 6.1 Professional, avand un ecran AMOLED de 3.7inchi, cu rezolutie WVGA, aceeasi interfata TouchWiz 2.0 de la Samsung, 3D multimedia, ecran rezistent Advanced Rezistive Touch, playback si inregistrare video la 480p, conectivitate HSUPA, HSDPA, si WiFi. Capacitatea de stocare este de pana la 48 GB.
Intre timp, concurenta nu sta deoparte. Pentru a demonstra ca nu doar Samsung se pricepe la telefoane care ruleaza platforma Windows Mobile, LG a lansat Aigen LG-GM730.

Aigen este un telefon dual-band HDSPA care suporta conexiune #G de pana la 7,2 Mps (la fel ca noul Iphone 3GS), cu ecran tactil WQVGA de 3 inchi, WiFi, A-GPS, FM Radio si o camera de 5 MP cu autofocus. Toate acestea intr-o carcasa de numai 11.9 mm grosime care vine in trei culori: negru, roz sau argintiu. Din pacate, momentan este disponibil doar in Coreea, iar pretul nu fost dezvaluit inca. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?