Samsung a vandut peste 100.000 de telefoane pliabile de la prima generatie a seriei Galaxy Z si pana in prezent
3/35207
calendar_month 30 Aug 2023, 18:23

9 din 10 romani care au in buzunar un telefon pliabil, detin un model din seria Galaxy Z de la Samsung

Intr-o lume in perpetua transformare, in care tehnologia avanseaza cu o viteza uluitoare, ne dorim  sa nu doar sa tinem pasul cu noutatile, ci sa inovam continuu si sa le oferim romanilor acces la cele mai noi revolutii tehnologice de pe piata. Chiar in primele luni ale acestui an, am asistat la o ascensiune impresionanta a pietei smartphone-urilor din Romania. 

Interesul pentru telefoanele pliabile a crescut considerabil, conducand astfel la o piata cu o treime mai mare decat vanzarile inregistrate in aceeasi perioada a anului precedent. Asa se face ca romanii manifesta din ce in ce mai multa atractie pentru produsele de top, aratandu-si disponibilitatea de a investi in tehnologie de varf, cu specificatii si caracteristici avansate.

Din perspectiva valorii, telefoanele de top, vandute la preturi ce depasesc 600 de euro, reprezinta in prezent aproximativ 61% din totalul pietei locale. Se prognozeaza ca aceasta proportie se va mentine constanta pana la finalul acestui an.

O categorie in plina evolutie - Peste 100.000 de pliabile Samsung vandute in Romania

In 2019, Samsung provoca o schimbare semnificativa in industrie prin introducerea dispozitivelor pliabile care au au captat imaginatia pasionatilor de tehnologie, au redifinit conceptul de design si functionalitate a smartphone-urilor si au transformat modul in care comunicam si ne exprimam. Pe masura ce tehnologia a evoluat, nevoile si asteptarile utilizatorilor s-au schimbat si ele. 

Noua serie de telefoane pliabile este rezultatul inovatiei, dar si al atentiei pe care o acordam clientilor nostri si dorintelor lor. Cu fiecare lansare avem grija ca feedback-ul utilizatorilor sa fie integrat in dezvoltarea acestor dispozitive pentru a rafina fiecare aspect care poate contribui la a le oferi o experienta mai buna de la o generatie la alta. Galaxy Z Flip5 si Galaxy Z Fold5 sunt acum mai rezistente, durabile si menite sa fie instrumentele cu care ne putem depasi limitele creativitatii si productivitatii. 

Telefoanele pliabile Samsung au cucerit rapid piata din Romania. Flexibilitatea ecranelor lor, performantele tehnice si camera foto avansata au fost elementele care ne-au atras pe toti. Astfel, nu este de mirare ca Samsung Electronics Romania a vandut peste 100.000 de telefoane pliabile de la prima generatie a seriei Galaxy Z si pana in prezent.

Revolutie continua in tehnologie si inovatie 

Galaxy Z Flip5 si Galaxy Z Fold5 au fost prezentate pentru prima data la nivel global in cadrul evenimentului Unpacked desfasurat in luna iulie in Seul, alaturi de seria Galaxy Tab S9 si Galaxy Watch6. Cu fiecare produs nou lansat, scopul nostru este acelasi – sa venim in sprijinul oamenilor cu solutii inovatoare care sa le aduca experiente intuitive, dar mai ales personalizate, astfel incat sa fie cat mai adaptate dorintelor si nevoilor lor. Astfel, Galaxy Tab S9 ne invita sa trecem cu usurinta de la gand la creatie, aducand in acelasi pachet un ecran captivant, o performanta de lunga durata si un stilou S Pen ideal pentru orice profesionist din domeniile creative. In acelasi timp, Watch6 ne invata cum sa avem grija de sanatatea noastra, cu indrumari personalizate si un design imbunatatit.

Cand optam pentru produsele Samsung, nu achizitionam doar simple gadget-uri. Ne alaturam unui ecosistem complet, in care fiecare dispozitiv imbunatateste calitatea vietii noastre, ne ajuta sa ne atingem obiectivele si sa ne bucuram mai mult de pasiunile noastre. Prin tehnologia oferita de produsele Galaxy, ne propunem sa evoluam constant, sa ne depasim chiar si propriile asteptari si sa exploram lumea cu mai multa incredere si usurinta. Tocmai de aceea, invitatia pe care o adresam este una simpla– Join The Flip Side – descoperiti „de ce”-ul din spatele alegerilor facute de cei care utilizeaza deja dispozitivele din seria Galaxy Z si alaturati-va calatoriei spre inovatie si exprimare libera.