hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Samsung a lansat Samsung Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat OLED!

Samsung a lansat Samsung Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat OLED!

calendar_month 09 Oct 2013, 09:47
Samsung a inregistrat o noua premiera, lansarea primului telefon cu ecran curbat. Samsung Galaxy Round soseste deocamdata in Coreea de Sud, cu un ecran de 5,7 inci si rezolutie full HD 1080p.
Succesul televizoarelor OLED a convins Samsung sa accelereze procesul de dezvoltare al Galaxy Round, in timp ce LG va lansa astfel de smartphone-uri abia in 2014. Dincolo de design, smartphone-ul cu ecran curbat are si functii speciale.

Ecranul curbat al Samsung Galaxy Round ofera utilizatorilor informatii si fara deschiderea ecranului in mod clasic. Informatiile afisate pe orizontala includ ora, data, apelurile pierdute si gadgetul permite chiar si navigarea prin colectia muzicala in acest mod.
Cu o grosime de 7,9mm si o greutate de 154g, noul smartphone Samsung cu ecran curbat este dotat si cu cea mai noua versiune de LTE si o baterie de 2800mAh. Disponibil pentru inceput intr-o singura varianta de culoare, maro, Galaxy Round costa aproximativ 1000 dolari.

Sursa: Engadget 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?