Samsung a anuntat actualizarea seriei Galaxy S24, oferind utilizatorilor mai multe optiuni
calendar_month 16 Feb 2024, 12:15


Cu Galaxy AI, Samsung isi propune sa va ofere capacitatea de a comunica fara bariere, de a dezlantui creativitatea si de a spori productivitatea.

Primii utilizatori ai seriei Galaxy S24 se folosesc de asta, dar utilizatorii sunt diferiti si au nevoi diferite.

Pe baza feedback-ului primit de la utilizatori, Samsung a anuntat pe pagina oficiala, ca si-a propus printr-o actualizare viitoare sa ofere optiuni si experiente imbunatatite pe afisajul dispozitivului si pe camera, activat de eforturile avansate de integrare hardware si software. 

Aflati mai mai jos mai multe despre actualizarile Galaxy S24 si despre cum le puteti valorifica pentru a imbunatati dispozitivul:

Personalizarea experientei de vizionare

Utilizatorii Galaxy au preferinte diferite cand vine vorba de afisarea dispozitivului lor mobil. De aceea a fost reglat afisajul seriei Galaxy S24 pentru o experienta de vizionare mai naturala si personalizabila. Prin ajustarea optiunii „Vividness” de sub afisajul „Setari avansate”, acum va exista un afisaj mai vibrant.

Fiecare moment va fi surprins, asa cum se intampla

Seria Galaxy S este cunoscuta de mult timp pentru experienta camerei sale, iar seria Galaxy S24 duce acest lucru la urmatorul nivel, cu o optimizare suplimentara a functiilor cheie ale camerei. S-au adus imbunatatiri in experienta camerei, inclusiv upgrade-uri la functiile de zoom ale dispozitivului, modul Portret, Nightography, capabilitatile de filmare video ale camerei din spate si multe altele.

Comunicare fara bariere lingvistice

Samsung isi propune sa continue sa atinga obiectivul de a oferi tuturor o comunicare fara bariere. 

Se angajeaza sa asculte si va continua sa dezvolte tehnologia Galaxy, conducand viziunea Samsung mai departe si creand noi posibilitati pentru viitor.

Actualizarile vor incepe sa fie lansate din aceasta luna.