Samsung a ales castigatorii celei de-a opta editii Stream Your Dream, dedicata creatorilor de continut pasionati de mobile gaming, entertainment si montaj video
8/8526
calendar_month 04 Apr 2023, 16:56
15 finalisti au participat la workshop-ul sustinut de mentorii programului – Goguci, Bogdan Teches si Reddysh, despre cum sa realizeze continut video de succes pe Youtube

Viitorii creatori de continut, castigatori ai editiei din acest an a programului Stream Your Dream, sunt Alexandru Mihai, Fabian Gabriel Coman si Cristian Curea. Tinerii au fost provocati sa creeze, folosind un telefon Galaxy S23 Ultra, un material video prin care sa puna in practica tot ce au invatat de la mentori. Asa au reusit sa impresioneze juriul care a apreciat creativitatea si imaginatia de care acestia au dat dovada.
Anul acesta, Stream Your Dream a sustinut creatorii de continut pasionati de gaming, entertainment si montaj video aflati la inceput de drum pe YouTube. In cadrul workshop-ului de o zi dedicat continutului pe YouTube, cu mesajul ,,Stream Your Dream – From subscriber to superstar”, cei 15 finalisti au aflat ce inseamna sa iti dezvolti o cariera in calitate de creator de continut chiar de la profesionisti in domeniu. Printre acestia se numara Goguci (visual artist), Bogdan Teches (vlogger si creator de continut Youtube), Reddysh (gamer si creator de continut), Ana Udriste (fondator Avocatoo) si Sorin Sfetcu (Industry Manager la Google Romania).
Noua editie a programului - Stream Your Dream a oferit participantilor acces la cele mai noi dispozitive Samsung, noua serie Galaxy S231. Cu o camera imbunatatita, noua serie Galaxy le ofera utilizatorilor mai multa libertate in a-si explora creativitatea, posibilitatea de face materiale video in stil cinematografice, chiar si pe timp de noapte.
Tinerii finalisti au iesit din zona lor de confort, au primit sfaturi si informatii practice despre cum sa devina creatori de continut de succes si au dat frau liber imaginatiei. In plus, toate materialele realizate de ei in cadrul workshop-ului au fost filmate, montate si editate in totalitate cu noile smartphone-uri din seria Galaxy S23.
“A fost o experienta inedita, in care am invatat sa fac lucruri noi, altfel decat sunt obisnuit sa fac. Zona de confort a tins spre zero. A fost, in acelasi timp, o ocazie sa cunosc creatori foarte buni. Recomand tuturor care se indreapta spre o cariera in zona aceasta sau aspira la una, sa mearga spre experiente de genul acesta, ajuta enorm. Pentru mine, viitorul este un pic mozaic, e un hibrid intre pasiunile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului in zona de DIY, sculptura de clei si meseria mea de director de imagine. Imi doresc ca ceea ce voi crea sa inspire creatorii sa-si cele mai autentice instincte”, declara Alexandru Mihai, castigatorul locului I.
Pentru Fabian Coman, care a obtinut locul II in competitie, Stream Your Dream a fost o experienta unica in cadrul careia a putut sa isi arate ,, cunostintele, talentul si imaginatia, toate combinate intr-un timp foarte scurt. Am cunoscut oameni minunati, am facut networking si am aratat oamenilor ceea ce fac. In viitor vreau sa ma axez pe partea de video content, storytelling, photo-video pentru Instagram si TikTok”
“A fost o experienta foarte placuta si foarte intensa, in acelasi timp”, spune Cristian Curea. ,,Practic, eu m-am inscris cu cateva zile inainte, iar ieri, in ziua evenimentului, a fost totul foarte condensat: partea teoretica si informativa, in care am invatat diverse, cum ar fi cum sa-ti administrezi un cont de social media, dar si anumite lucruri ce tin de gradul de continut. La finalul zilei, am avut bucuria sa fiu printre cei premiati si sigur ca asta a facut experienta cu atat mai frumoasa. Imi doresc sa continui munca pe care am depus-o pana acum. Eu am evoluat in doua directii. Pe YouTube, am facut interviuri, am inceput din pandemie, iar de aproximativ un an, am inceput pe TikTok o serie de videoclipuri in care informez, in special tinerii, pe subiecte ce tin de educatie si nu numai”, a detaliat castigatorul locului III.
Stream Your Dream a fost dezvoltat sub platforma #AllOutbySamsung ce reuneste toate proiectele si initiativele brandului pentru Gen Z, menita sa sustina pasiunile noii generatii si sa ofere o sursa noua de inspiratie.
„Cu fiecare noua editie, Stream Your Dream este o dovada ca astfel de competitii si intalniri sunt o sursa de inspiratie pentru participanti si un mediu in care ideile prind viata si devin posibile. Am vrut sa le oferim finalistilor ocazia sa experimenteze cele mai noi smartphone-uri din seria Galaxy S23 si sa isi puna la incercare abilitatile in materie de creare de continut. Am vazut tineri pasionati si capabili sa trateze subiecte variate intr-un mod natural, original, care sa le reflecte personalitatea, iar materialele inscrise ne-au surprins prin autenticititate si prin modul creativ in care au fost realizate. Suntem mandri de succesul acestui program si vom continua sa contribuim la formarea urmatoarelor generatii de influenceri.” declara Simona Panait, Director de Marketing, Samsung Romania & Bulgaria.In urma competitiei, cei trei castigatori au fost premiati astfel:

• Locul I: Samsung Galaxy S23 Ultra, un monitor de gaming Samsung Odyssey G7 si Galaxy Buds2 Pro
• Locul II: Samsung Galaxy S23 Plus si Galaxy Buds2 Pro
• Locul III: Galaxy S23
Mai multe detalii despre editia de anul acesta a Stream Your Dream sunt accesibile aici: https://www.samsung.com/ro/stream-your-dream-2023/